Obudowa środkówego kokpitu .
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Obudowa środkówego kokpitu .
Witam Wszystkich mam taki problem potrzebuje takiej obudowy do mojego golfika jak na zdjęciu ....
Może wiecie gdzie można takie coś zdobyć i za ile ?
Może wiecie gdzie można takie coś zdobyć i za ile ?
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
no to jeśli chcesz założyć jakieś inne te ramki boczne osłonę kubka to musisz wymienić całą konsole na taką w której da się to zrobić.
a żeby ją wymienić to musisz rozebrać mniej więcej tyle :
a żeby ją wymienić to musisz rozebrać mniej więcej tyle :
Ostatnio zmieniony śr lut 03, 2010 18:18 przez KonradzikIV, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie jest źle myślałem że trzeba będzie głębiej grzebać ....
Na allegro nie ma tego za wiele ...
Prosiłbym o pomoc w odnalezieniu takiej konsoli
Na allegro nie ma tego za wiele ...
Prosiłbym o pomoc w odnalezieniu takiej konsoli
Ostatnio zmieniony śr lut 03, 2010 18:32 przez SnapyZwnb, łącznie zmieniany 1 raz.
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
KonradzikIV, jesli sie dobrze przygotuje to pomalowana konsola wyglada jak nowa. Jest to na pewno alternatywa dla ludzi, ktorych nie stac na wykonczenie alu za ponad 500 zl.
Kolego, wystarczy zedrzec gumę papierem sciernym, zmatowac, odtluscic i pomalowac podkladem, na to lakier i ewentualnie bezbarwny dla polysku. Ja malowalem na srebrno pod kolor auta i wyszlo to tak:
Kolego, wystarczy zedrzec gumę papierem sciernym, zmatowac, odtluscic i pomalowac podkladem, na to lakier i ewentualnie bezbarwny dla polysku. Ja malowalem na srebrno pod kolor auta i wyszlo to tak:
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
Fajnie to wygląda, nie ma co ja musze u siebie wypolerować te plastiki, szczególnie uchwyty na drzwiach bo ta gumowata okładzina jest beznadziejna i wygląda paskudnie przy lekkim zużyciu. Dobrze ze napisaleś o tym jak to zrobić (czyli papier ścierny), bo wlasnie się zastanawiałem
Mój MK4 ->http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=298948
KonradzikIV, idzie pomalować, że będzie wyglądać jak alu ew. jak ktoś ma troche umiejętności, to można oklejać z suszarką, zawijając okleine pod spód - też idzie to zrobić tak, że będzie wyglądać jak ori
SnapyZwnb, to tworzywo to zwykły plastik (jakiś abs czy pps) - nie widziałeś lakierowanych plastikowych elementów?
SnapyZwnb, to tworzywo to zwykły plastik (jakiś abs czy pps) - nie widziałeś lakierowanych plastikowych elementów?
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
widziałem ale nie malowane przez mnie a to różnica bo po co mam płacić za coś jak wiem że dobrze zrobić tego nie potrafięShmatan pisze:KonradzikIV, idzie pomalować, że będzie wyglądać jak alu ew. jak ktoś ma troche umiejętności, to można oklejać z suszarką, zawijając okleine pod spód - też idzie to zrobić tak, że będzie wyglądać jak ori
[ Dodano: 06 Lut 2010 10:00 ]
300zł wołają za taki element No chyba ich popieściło .
[ Dodano: 17 Lut 2010 10:23 ]
Ponawiam prośbę jeśli wybieracie się na auto złom w zakupie jakieś części prosił bym o oglądniecie przy okazji obudowy środkowego kokpitu w niebieskim kolorze
I poinformowanie mnie z góry dziękuje