Dymione lampy tył do srebrnego golfa
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- grzesiek1945
- Mały gagatek
- Kontakt:
Dymione lampy tył do srebrnego golfa
Witam, mam okazje kupić oryginalne dymione lampy na tył od gofla gti za 160 zł, tylko no nie wiem czy będą pasować pod kolor srebrny mojego golfa, macie może jakaś fotkę srebrnego golfa z odymionymi tylnymi lampami?? Bardzo by mi to pomogło w ocenie
- grzesiek1945
- Mały gagatek
- Kontakt:
cena - na allego może dopadłbyś taniej, ale skoro wiesz co kupujesz, i możesz to oglądnąć to cena niezła.
a same lampy - na pewno łądniejsze od zwykłych, ale jest też pare modeli ładniejszych od nich (chociażby kultowe blck magic). Jeżeli masz pieniądze i ochotę to możesz brać, a kiedyś w razie czego wymienisz
a same lampy - na pewno łądniejsze od zwykłych, ale jest też pare modeli ładniejszych od nich (chociażby kultowe blck magic). Jeżeli masz pieniądze i ochotę to możesz brać, a kiedyś w razie czego wymienisz
- RafaelloW007
- Forum Master
grzesiek1945,
lampki są fajne i do srebrnego jak najbardziej bedą pasowaly ale cena za nie 160 zl to gruuuba przesada. 100 zł to srednia cena za nie, jak sie szuka to naprawde mozna znalezc no i trzeba sie tez dobrze targowac. Ja za takie od GTI dałem 50 zł juz z wysyłka ( priorytetową ) i dodam ze lampy dlugo staly na allegro, stan igła. Pózniej trafily mi sie Hella Black Magic za 160 zl, takze naprawde trzeba szukac
lampki są fajne i do srebrnego jak najbardziej bedą pasowaly ale cena za nie 160 zl to gruuuba przesada. 100 zł to srednia cena za nie, jak sie szuka to naprawde mozna znalezc no i trzeba sie tez dobrze targowac. Ja za takie od GTI dałem 50 zł juz z wysyłka ( priorytetową ) i dodam ze lampy dlugo staly na allegro, stan igła. Pózniej trafily mi sie Hella Black Magic za 160 zl, takze naprawde trzeba szukac
- grzesiek1945
- Mały gagatek
- Kontakt: