Witam
Dopisałem się wcześniej do podobnego tematu ale echo
więc jeszcze raz
tak jak w temacie, chce kupić wąskie nowe zderzaki z chromem do mk2,
http://allegro.pl/item824853854_vw_golf ... _nowy.html
kupiłem ostatnio w ATL Tuning grill z listwą metalową i brewką, i grill jest słaby, w sumie cena nie była wielka, ale to niby JOM a ma przebarwienia nie jest jednolitej barwy.
Ogólnie ATL wporzo, wysyłka i obsługa.
Zastanawiam się nad tymi zderzakami jaka jest jakość ich wykonania.
Może ktoś je kupował i może powiedzieć coś o ich jakości
z góry dziękuje
i pozdrawiam
nowe wąskie zderzakiz chromem
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- superkasztan
- Użytkownik
- Kontakt:
- Daniel_Golf II
- Nowicjusz
Moim zdaniem orginał to orginał niechcę tu robić anty reklamy tego produktu ponieważ sam chorowałem na takie zderzaki ale jak zobaczyłem cenę to zbladłem czasem są do sprzedania ori z poskiem chrom ale to nie wygląda tak wyraziście jak te na aukcji
wiesz jak to jest z tymi zamiennikami.... tu odstaje tu niepasuje kupiłem lampy tylne clary niby takie same a wkład z żarówkami niechciał wejść do środka... podobnie z przednimi napisane było że jest mozliwość załozenia elektrycznej regulacji a tu ..uwno trzeba było przekładać blachy ze starych i mocowania do tych blach a całkowiat poraszka to są klamki sprzedawane na alledrogo...
ja to zrobiłem tak: kupiłem na alledrogo "listwę chrom" ściołem kontówką na płasko to wybrzuszenie gdzie idzie orginalnie pasek (tylko nie za dużo bo mozna zrobić dziurę w zderzaku) poleciałem wkoło tą listwą na górze chyba 8mm szerokości a na dole 6mm
i jestem z tego zadowolony
jeżdżę juz półroku tak i nic sie nie dzieje normalnie można myć samochód a jak się zedrze ta folia na paskach zawsze można wkleić nowy
wiesz jak to jest z tymi zamiennikami.... tu odstaje tu niepasuje kupiłem lampy tylne clary niby takie same a wkład z żarówkami niechciał wejść do środka... podobnie z przednimi napisane było że jest mozliwość załozenia elektrycznej regulacji a tu ..uwno trzeba było przekładać blachy ze starych i mocowania do tych blach a całkowiat poraszka to są klamki sprzedawane na alledrogo...
ja to zrobiłem tak: kupiłem na alledrogo "listwę chrom" ściołem kontówką na płasko to wybrzuszenie gdzie idzie orginalnie pasek (tylko nie za dużo bo mozna zrobić dziurę w zderzaku) poleciałem wkoło tą listwą na górze chyba 8mm szerokości a na dole 6mm
i jestem z tego zadowolony
jeżdżę juz półroku tak i nic sie nie dzieje normalnie można myć samochód a jak się zedrze ta folia na paskach zawsze można wkleić nowy
[url=http://www.fotosik.pl][img]http://images27.fotosik.pl/303/69126a64088b5258.jpg[/img][/url]
[b]Szybko prędki Golfik[/b] [b]MK II 1.6 PN[/b]
[b]Szybko prędki Golfik[/b] [b]MK II 1.6 PN[/b]
- superkasztan
- Użytkownik
- Kontakt:
zdesie
Witam
no fajnie Ci to wyszło, ale ja jestem leń i chce mieć ładne, ta cena za nie mnie nie przeraża ostatnio nabiłem się na toyotę auris tak że sponsor na zdesie się sam znalazł
Tylko kwestia czy warte są 16o zeta nowe, czy ktoś to kupił i może cokolwiek powiedzieć o jakości wykonania. Wiadomo że to nie ori ale raczej nie znajdę ori z ładnymi listwami.
Miło będzie jak się ujawni jakiś właściciel zdesi z allledrogggo
Pozdrawiam
no fajnie Ci to wyszło, ale ja jestem leń i chce mieć ładne, ta cena za nie mnie nie przeraża ostatnio nabiłem się na toyotę auris tak że sponsor na zdesie się sam znalazł
Tylko kwestia czy warte są 16o zeta nowe, czy ktoś to kupił i może cokolwiek powiedzieć o jakości wykonania. Wiadomo że to nie ori ale raczej nie znajdę ori z ładnymi listwami.
Miło będzie jak się ujawni jakiś właściciel zdesi z allledrogggo
Pozdrawiam
Somewhere in Nowhere