malowanie
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
malowanie
witam mam do zamalowania kawalek blachy tylko ze u lakiernika troszke drogo;/ sa jakies spreje ktore w miare by to fajnie zamalowaly wiem ze nie bedzie idealnie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony sob lis 07, 2009 00:42 przez nera, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
sąnera pisze:sa jakies spreje
nie, choć tutaj należało by zdefiniować pojęcie w miarę fajnie....nera pisze:ktore w miare by to fajnie zamalowaly
co masz do polakierowania ?
Ostatnio zmieniony sob lis 07, 2009 00:32 przez To_mas, łącznie zmieniany 1 raz.
lakiernicy licza sobie za element nie?
Ostatnio zmieniony sob lis 07, 2009 00:52 przez nera, łącznie zmieniany 1 raz.
bo z boku mam ryse jeszcze nie przeszkadza mi ona za bardzo.. lepiej jak jej by nie bylo ale 250zl nastepne to sobie podaruje.
jeszcze takie pytanko bo widze ze masz napisane : Diagnostyka VAG-TDI
Blacharka, lakiernictwo i mechanika pojazdowa. ile za takie wyklupanie u ciebie bym zaplacic bo nie wiem czy przeplacilem;p ten kawalek u gory troche mniejsze to bylo orientacyjnie
jeszcze takie pytanko bo widze ze masz napisane : Diagnostyka VAG-TDI
Blacharka, lakiernictwo i mechanika pojazdowa. ile za takie wyklupanie u ciebie bym zaplacic bo nie wiem czy przeplacilem;p ten kawalek u gory troche mniejsze to bylo orientacyjnie
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
chodzi Ci o samo wyprostowanie zagięcia na tym elemencie ?(błotniku) bez lakierowania, bo nie do końca rozumiemnera pisze:wyklupanie
Ostatnio zmieniony sob lis 07, 2009 01:17 przez To_mas, łącznie zmieniany 1 raz.