[mk3] którą lotke założyć?
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- krissTS
- Mały gagatek
- Kontakt:
[mk3] którą lotke założyć?
Jak w temacie. Udało mi sie dostać prawie jednocześnie dwie lotki i teraz mam problem bo nie wiem którą założć. Jedna to ori lotka VW ze stopem. Stan dobry chociaż przed założeniem przydało by sie ją troche odnowić. Druga to lotka Hella ze stopem. Nówka sztuka. Zdjęć niestety nie mam. wygląda jak ori tylko jest większa od ori , zachodzi na klape z boków i z góry , jest sporo szersza ok. 17cm szer. ( ori ok. 10cm ) Którą założyć ? Co radzicie?
Był: Golf MK 3 1.4
MK 3 1.8
Jest: Toledo II 1.6
MK 3 1.8
Wobec powyższego ja odpuściłbym sobie tę lotkę. Wszystko ma ładnie pasować, więc nie zaakceptowałbym jakieś nachodzenia lotki z boków i z góry. Wg mnie zakładaj lotkę numer 1 (zależy oczywiście od tego, jak mocno jest podniszczona), a lotkę numer 2 po prostu sprzedaj.kriss85 pisze:zachodzi na klape z boków i z góry
- krissTS
- Mały gagatek
- Kontakt:
Wiesz ona pasuje, przykładałem do auta i leży ladnie . Tylko że ori jest przymocowana do szyby a ta helli jest większa i zamiast szyby trzymała by sie klapy. Ona wygląda jak ori tylko jest większacarrion pisze:Wszystko ma ładnie pasować, więc nie zaakceptowałbym jakieś nachodzenia lotki z boków i z góry
Był: Golf MK 3 1.4
MK 3 1.8
MK 3 1.8