[mk3] którą lotke założyć?

Modyfikacje wizualne, lampy, wnętrze, spoilery...

Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP

Awatar użytkownika
krissTS
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

[mk3] którą lotke założyć?

Post autor: krissTS » pt kwie 10, 2009 16:53

Jak w temacie. Udało mi sie dostać prawie jednocześnie dwie lotki i teraz mam problem bo nie wiem którą założć. Jedna to ori lotka VW ze stopem. Stan dobry chociaż przed założeniem przydało by sie ją troche odnowić. Druga to lotka Hella ze stopem. Nówka sztuka. Zdjęć niestety nie mam. wygląda jak ori tylko jest większa od ori , zachodzi na klape z boków i z góry , jest sporo szersza ok. 17cm szer. ( ori ok. 10cm ) Którą założyć ? Co radzicie?

Był: Golf MK 3 1.4
MK 3 1.8
Jest: Toledo II 1.6

Awatar użytkownika
carrion
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: carrion » pt kwie 10, 2009 19:13

kriss85 pisze:zachodzi na klape z boków i z góry
Wobec powyższego ja odpuściłbym sobie tę lotkę. Wszystko ma ładnie pasować, więc nie zaakceptowałbym jakieś nachodzenia lotki z boków i z góry. Wg mnie zakładaj lotkę numer 1 (zależy oczywiście od tego, jak mocno jest podniszczona), a lotkę numer 2 po prostu sprzedaj.

Awatar użytkownika
krissTS
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: krissTS » pt kwie 10, 2009 23:00

carrion pisze:Wszystko ma ładnie pasować, więc nie zaakceptowałbym jakieś nachodzenia lotki z boków i z góry
Wiesz ona pasuje, przykładałem do auta i leży ladnie . Tylko że ori jest przymocowana do szyby a ta helli jest większa i zamiast szyby trzymała by sie klapy. Ona wygląda jak ori tylko jest większa

Był: Golf MK 3 1.4
MK 3 1.8
Jest: Toledo II 1.6

ODPOWIEDZ

Wróć do „Style”