odswierze troszke temat bo wkoncu sie wzialem za ten zderzak
kaczor4011 pisze:co do spawania zderzaka, tez tak zobilem(te zdesie mam na handel) poprostu potrzebny jest drugi przedni zderzak, wycinasz miejsce na rejke ze swojego(wycinasz ponizej gornego paska) a z drugiego wycinasz miejsca po bokach rejestracji i wkladasz w miejsce rejestracji

obejdzie sie nawet bez plastikarza, ja kleilem klejem na goraco, jak zalozysz na belke, to ladnie sie wszystko trzyma
ja mam troszke inny plan tzn jako 2 zderzak mam tylni zdes z jetty..
nie wiem czy bedzie to ok poprostu wycialem z przodu w zderzaku tablice rejestracyjna i mniej wiecej taki sam kawalek(mniej wiecej bo troszke wiekszy) z 2giegoi zdesia z jetty.. bede piłował pilnikiem az sie bedzie zgadzać.jak juz bedzie na swoim miejscu to jak ma to byc to od tyłu mam taki pomysł ze pierwsze taka duza lutownica natopie plastiku zzeby sie to mniej wiecej trzymało potem klej na gorąco i na koncu jak juz zaloze na belke nawale tam tej takie pianki do okien co by bylo stabilne i nie pękało.. :green_fuck:
teraz jest pytanie z przodem czy to bedzie ok?...
przod zakituje lekko zeby sie szpary wyrównały i zeby nic widac nie bylo(mam tylko nadzieje ze kit z plastiku nie odpadnie....) a potem jest chyba taka struktura do plastiku widzialem bynajmniej.... zobaczymy jak wyjdzie jutro juz powinny byc 1sze efekty
teraz pytania:
czy pomysł jest ok?
czy kit nie odpanie od tego plastiku?
pozdrawiam i danke za odpowiedzi