Ale to do mnie czy do Arka? Bo ja listwy mam czarne. Gleba mnie ciągle odstrasza ze względów praktycznych. Może jakieś -30 w przyszłości. A felunek na wiosnę na pewno zawita. Pozostanie tylko kwestia rozmiaru.Johnatan pisze:Pomaluj listwy na czarno, daj glebe, felunek, i nie rób głośnego wydechu
[MKIV] Czerwone kombi z czarnymi elementami
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Re: [MKIV] Czerwone kombi z czarnymi elementami
- Johnatan
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
[MKIV] Czerwone kombi z czarnymi elementami
A moja wypowiedz jest ogólna dla wszystkich biorących udział w tej kłótni :d Gleba każdego odstrasza ale czy -20 to nie gleba ?:) czy -20 nie jest praktyczne ?:D Co do felg to jestem zwolennikiem rantów i także czegoś przeciwnego jak MERCE rozmiar 15-16" ale zawsze z oponkami i przycieraniem mam problem :/ a gleby poza dokładką GTI:D nie mam
Ale nie o felunkach tu mowa tylko o listwach czarnych. Dobry oryginalny pomysł, nawet przyznam że hmm rzadko widuje golfa z malowanymi czarnymi listwami. Tu kolega zaprezentował fotografie RED z listwami gładkimi wmacie. Moze ktoś powie ale przecież ori plastiki są w macie czarne.. Według mnie listwy malowne w mat czarny są miłym akcentem wyróżniającym sie, a o wyróznienie tu chodzi bez robienia zadymy na mieście
A i tu poprawke do mojego poprzedniego postu ... zapomniałem o Smokedzie przód tył i obrysówkach jak dla mnie miły dodatech oddajacy klimat US:P
Ale nie o felunkach tu mowa tylko o listwach czarnych. Dobry oryginalny pomysł, nawet przyznam że hmm rzadko widuje golfa z malowanymi czarnymi listwami. Tu kolega zaprezentował fotografie RED z listwami gładkimi wmacie. Moze ktoś powie ale przecież ori plastiki są w macie czarne.. Według mnie listwy malowne w mat czarny są miłym akcentem wyróżniającym sie, a o wyróznienie tu chodzi bez robienia zadymy na mieście
A i tu poprawke do mojego poprzedniego postu ... zapomniałem o Smokedzie przód tył i obrysówkach jak dla mnie miły dodatech oddajacy klimat US:P
http://adven-vksh.ru/14f20" onclick="window.open(this.href);return false;