[MKIV] Czerwone kombi z czarnymi elementami

Modyfikacje wizualne, lampy, wnętrze, spoilery...

Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP

Awatar użytkownika
DuDa
Forum Master
Forum Master

Re: [MKIV] Czerwone kombi z czarnymi elementami

Post autor: DuDa » czw wrz 23, 2010 00:07

Johnatan pisze:Pomaluj listwy na czarno, daj glebe, felunek, i nie rób głośnego wydechu :)
Ale to do mnie czy do Arka? Bo ja listwy mam czarne. :D Gleba mnie ciągle odstrasza ze względów praktycznych. Może jakieś -30 w przyszłości. A felunek na wiosnę na pewno zawita. :) Pozostanie tylko kwestia rozmiaru.

Obrazek

Awatar użytkownika
Johnatan
VWGolf.pl Killer
VWGolf.pl Killer
Kontakt:

[MKIV] Czerwone kombi z czarnymi elementami

Post autor: Johnatan » czw wrz 23, 2010 00:54

A :P moja wypowiedz jest ogólna dla wszystkich biorących udział w tej kłótni :d Gleba każdego odstrasza :P ale czy -20 to nie gleba ?:) czy -20 nie jest praktyczne ?:D Co do felg :P to jestem zwolennikiem rantów i także czegoś przeciwnego jak MERCE :D rozmiar 15-16" ale zawsze z oponkami i przycieraniem mam problem :/ a gleby poza dokładką GTI:D nie mam :D

Ale nie o felunkach tu mowa tylko o listwach czarnych. Dobry oryginalny pomysł, nawet przyznam że hmm rzadko widuje golfa z malowanymi czarnymi listwami. Tu kolega zaprezentował fotografie RED z listwami gładkimi wmacie. Moze ktoś powie ale przecież ori plastiki są w macie czarne.. Według mnie listwy malowne w mat czarny są miłym akcentem wyróżniającym sie, a o wyróznienie tu chodzi bez robienia zadymy na mieście :)

A i tu poprawke do mojego poprzedniego postu :D... zapomniałem o Smokedzie przód tył :D i obrysówkach :D jak dla mnie miły dodatech oddajacy klimat US:P

http://adven-vksh.ru/14f20" onclick="window.open(this.href);return false;

ODPOWIEDZ

Wróć do „Style”