wrzuc fote to wieczorem zrobie VThe4vy pisze:DuDa, Proponowałbym Ci zrobić fotkę boku swojego golfa, następnie frontu i dać je do działu 'virtual tuning' z prośbą i przedstawienie Twojego auta w poszczególnych wariantach tu proponowanych

Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
wrzuc fote to wieczorem zrobie VThe4vy pisze:DuDa, Proponowałbym Ci zrobić fotkę boku swojego golfa, następnie frontu i dać je do działu 'virtual tuning' z prośbą i przedstawienie Twojego auta w poszczególnych wariantach tu proponowanych
Zobacz u mnie zdjęcia, ja mam tak zrobione. Jakoś w kwietniu malowałem( wcześniej było pomalowane, ale matemTych trójkątów trzymających lusterka nie da się pomalować na połysk? Czy kiepsko wygląda?
Shmatan, to i tak zawsze lepszeShmatan pisze:"tuning" w założeniu ma być indywidualny, a kopiowanie 3/4 forum, i modyfikacje które mają wszyscy (tutaj- malowanie listw) zbyt indywidualne nie są.
Chodza sluchy ze najwiecej podchodzi do e36 (tych 1.6 ze znaczkiem m3;)) a co nie pojdzie tam i to i tak skonczy u chlopakow z calibra teamShmatan pisze: he4vy napisał(a):Do którego by więcej kobiet podeszło?
I tym miłym pytaniem zakończmy bezsensowną dyskusje, bo zdradza ono w 100% co dla Ciebie jest priorytetem w modyfikacjach pojazdu
he4vy pisze:Dobrze to ująłeś 'ekstremalny" co do jakości. To na pewno kiepskie jest - laminat.. ale wygląda świetnie nie licząc tych naklejek na drzwiach i okularów na lampach. Kompozycja kolorów jest idealna. Nie za dużo chromu i nie za dużo czerni, wszystko z głową zrobione i raczej o to chodzi, żeby nie przesadzić z tą czernią.Serio? Jakoś mi się nigdy nie widział taki ekstremalny tunning.
na forum.moda już mineła
Wskaż mi zdanie, w którym powiedziałem, że te listwy to moda? Ja mówiłem o produkcji samochodów!!!!!!!!!! Czy naprawdę, umiejętność czytania ze zrozumieniem to tak trudna sztuka?Co ty gadasz? Piszesz ze czarne listwy byly modne 30lat
DuDa pisze:
Serio? Jakoś mi się nigdy nie widział taki ekstremalny tunning. Zawsze kręciły mnie skromne modyfikacje, jakaś felga, czarne szyby, mała dokładka.
Swoją drogą, to nie wiem, jak wy jeździcie tymi samochodami po obniżeniu. Bałbym się więcej niż 40km/h jechać.
ale nie pod remizą...he4vy pisze:na forum.moda już mineła
he4vy, po 1 .. nie ubliżaj, jesli juz to bardzo chetnie osobiscie a nie po peda...ku przed klawiatura, bo ośmieszasz siebie a nie mnie.he4vy pisze:xander_88, kolejny mało bysry.
"Do którego by więcej kobiet podeszło?" - to zdanie jest metaforą od słowa ZAINTERESOWANIE. Równie dobrze mogłem napisać o licytacji na allegro, a i tak sprowadzałoby się to do słowa - zainteresowanie( budzić zainteresowanie). Przeraża mnie poziom inteligencji niektórych ludzi ;o
Autor tematu napisal o czarne dodatki i chce poznać nasze zdanie,a ty wstawiasz mu jakieś ulepy z neonami i płetwami rekina, jak mam takie fotki dodawać to wole dać sensowny komentarz do twojego stylu żeby nie marnował kasy na takie modyfikacje co ty pokazaleś.he4vy pisze:
Zamiast cytować mnie i kompromitować siebie, zrób coś związanego z tematem i wrzuć fotki. Jeżeli ich nie masz to po co się udzielać?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 25 gości