Spytaj Dawcy Nerek, on zrobił taki myk w swoim Pitbull'uszuwar GT TDI pisze:jak zrobic w tych lampach kierunki ?
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=92088
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Spytaj Dawcy Nerek, on zrobił taki myk w swoim Pitbull'uszuwar GT TDI pisze:jak zrobic w tych lampach kierunki ?
ooooooooo kurcze wielka szkoda no coz juz ich pewnie nie odzyskasz co?rydzu pisze:Kilka dni temu wywaliłem, a kierunki miały..
wszytko fajnie ale mam ograniczone srodki finansowe i nie chce wpakowac sie w cos czego nie skoncze dlatego planuje smoked z kierunkami bo to bedzie najtanszy koszt a i grzebania troche czyli cos co lubierydzu pisze:Więc może w tą stronę iść, masz już lampę rozłożoną więc może od razu soczewkę dać.
no ta wyglada całiem całkiem mi sie podoba...musze sie z nim skontaktowac jak misiaki na to patrza bo oni zawsze maja dziwny problem z zaakceptowaniem tego co jest ogolnie do przyjecia-Gruby- pisze:Spytaj Dawcy Nerek, on zrobił taki myk w swoim Pitbull'u
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 67 gości