Pisałem, że nie trzeba no ale jak kolega chciał no to nic nie stoi na przeszkodzie, tylko roboty więcejMAPET pisze: tylko po co? dla mnie bez sensu troche zabieg jesli byl zdrowy blotnik

Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Pisałem, że nie trzeba no ale jak kolega chciał no to nic nie stoi na przeszkodzie, tylko roboty więcejMAPET pisze: tylko po co? dla mnie bez sensu troche zabieg jesli byl zdrowy blotnik
no ja też wolał bym nie ździerać fabrycznego zabezpieczenianapisał/a:
że nie trzeba no ale jak kolega chciał no to nic nie stoi na przeszkodzie
gailbraith pisze:Mam kilka pytań i widzę, że niektóre tu z osób mają już szeroką wiedzę na temat zaprawek więc mam nadzieję, że odpowiedzi uzyskam.
1. Jak to jest.....
Nie, żywce najlepiej sie kładzie na gołą blachę. W twoim przypadku na odrdzewiacz.gailbraith pisze: A jeszcze może mi ktoś powiedzieć- przed kładzeniem maty szklanej warto dane miejsce prysnąć lakierem podkładowym? Bo jak nie to przyjdzie ona na odrdzewiacz.
Tu po prostu chciałem uzyskać odpowiedź jak się ma polerka lakieru z klarem gdyż chyba jak się ma normalny lakier to pole do popisu jest większe.mate64 pisze:1.Polerowanie ZAWSZE ma na celu nabłyszczenie lakieru (czyli usunięcie drobnych rysek i zmatowień) i nic więcej. Nie bardzo wiem co byś chciał uzyskać, nie zlikwidujesz na pewno rysy do lakieru czy do blachy, to oczywiste.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości