beny826 pisze:jesli macie prosze o wiecej fotek
a mi się ten pakiecik podoba i nie uważam że to wiocha, ale każdy ma swój gust
tylko to co mówił Taz, takie coś to nie na nasze drogi, chyba że tylko w weekendowe wyjazdy przy pięknej pogodzie
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
beny826 pisze:jesli macie prosze o wiecej fotek
Nie zdążyłemjuby pisze:Myślałem że ktoś przede mną to powie, ale ktoś musi być pierwszy.
Dokładnie. Nie ten styl...juby pisze:Moim zdaniem to wioska jak żadna inna.
niooniek pisze:[url=http://images11.fotosik.pl/33/0af18fba2d9ef604m.jpg]Obrazek[/URL] [url=http://images14.fotosik.pl/74/e41826afb801f7e5m.jpg]Obrazek[/URL]beny826 pisze:jesli macie prosze o wiecej fotek
a mi się ten pakiecik podoba i nie uważam że to wiocha, ale każdy ma swój gust
tylko to co mówił Taz, takie coś to nie na nasze drogi, chyba że tylko w weekendowe wyjazdy przy pięknej pogodzie
Firma Rieger robi tylko pakiet do wersji 3 drzwiowejA robią taki pakiet do wersji 5 drzwiowej,mnie się bardzo podoba ale widziałem tylko 3d wersje
Ten zielony golfik nie jest to Rieger GTO
Rallye jest to model z fabryki,a Rieger to firma tuningowa czyli przerabiająca autka i nie można tego porównywać.Rallye dla ubogich, przesadzony jest, zalatuje mocno wioska
Jak kolega TAZ mówi z dostępem nie ma żadnego problemu np.firma EBA z Nowego Sącza jest przedstawicielem na Polskę Riegera i można taki pakiet zamówić,ale trochę to kosztuje.Taki zestaw sprowadzi ci każdy kto ma tylko katalogi RIEGERA. Sam kiedyś chciałem taki zestaw do MK1 i nie było z tym większego problemu. Ale mi przeszło bo takim wozem nie ma co jeździć po naszych drogach. Całe panele są dokładane i klejone do nadwozia. a nasze drogi obrywają wszystko co tylko ma się przykręcone. Lepiej daruj sobie ta przeróbkę bo kasy na to pójdzie dość dużo.
Zapodaj jakieś fotki jeśli możesz..W naszym województwie są trzy takie golfy. Czerwony, żółty i właśnie zielony.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości