nie zbyt siedze w temacie ale też szukam daszka tylnej klapy i wydaje mi sie że niektóre golfy mają orginalny taki daszek (wersja r32 ale czy inne też?) Szukam takiego daszku ale tego ori bo nie chce żadnych laminatów itp... fajnie to wygląda ale ciężko znaleść taki ori... kiedyś znalazlem na allegro (pomalowany) i cena mnie zaszokowała (900zl)...
 nie zbyt siedze w temacie ale też szukam daszka tylnej klapy i wydaje mi sie że niektóre golfy mają orginalny taki daszek (wersja r32 ale czy inne też?) Szukam takiego daszku ale tego ori bo nie chce żadnych laminatów itp... fajnie to wygląda ale ciężko znaleść taki ori... kiedyś znalazlem na allegro (pomalowany) i cena mnie zaszokowała (900zl)...  poradźcie coś...
  poradźcie coś...

a ma ktoś może ori ale używany ? najlepiej w dobrym stanie (bez pęknięć dziur itp ewentualnie do malowania) może być inny kolor niż czarna perła.
 a ma ktoś może ori ale używany ? najlepiej w dobrym stanie (bez pęknięć dziur itp ewentualnie do malowania) może być inny kolor niż czarna perła.