Mostkowanie światel stopu z przeciwmgielnymi
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
nie no fajnie wygląda tylko mi cały czas bezpiecznik pali. a diodę mam taka od starego prostownika.
ale ten pomysł z żarówka 2 wlóknową fajny. ile takie kosztują na allegro?
allegro
takie coś będzie dobre?
ale ten pomysł z żarówka 2 wlóknową fajny. ile takie kosztują na allegro?
allegro
takie coś będzie dobre?
Ostatnio zmieniony ndz maja 16, 2010 12:16 przez ak_sniper, łącznie zmieniany 2 razy.
- Czarson
- Forum Master
- Kontakt:
mi też zaczeło palić bezpiecznik i nie wiem dlaczego
co myślisz o moim golfie? viewtopic.php?f=87&t=436585 zapraszam do komentowania
Mój nowy Edition One GTI viewtopic.php?f=87&t=543801" onclick="window.open(this.href);return false;
Kupię listwy wąskie od pakietu GTI 3d do mk2
Mój nowy Edition One GTI viewtopic.php?f=87&t=543801" onclick="window.open(this.href);return false;
Kupię listwy wąskie od pakietu GTI 3d do mk2
Żeby nie paliło bezpiecznika kup sobie diodę o prądzie większym niż 2A na 12V. Ja u siebie mam z zapasem 8A i nic się nie dzieje. I nie kombinuj z 2-włóknoymi bo za dużo zachodu.
[b]Był sobie Golf[/b]Golf mk2 USA 1.6 TD JR - kkk24, głowica na płytkach, ruszona dawka i bost pin, ciśnienie 1.4 bara, FMIC, DNSOD 265
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=279671
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=279671
chyba łapie ocb. do jednego styku żarówki lutujemy kabelek mostkujemy ze stopem a drugi styk z pozycjami tak. i tak wszystkie 3 żarówki no trochę zabawy będzie. ale o to chodzi:D
dzięki za zdjęcia
aha takie żarówki mogą być czy aby 2- wloknowa była
allegro
dzięki za zdjęcia
aha takie żarówki mogą być czy aby 2- wloknowa była
allegro
Ostatnio zmieniony sob maja 22, 2010 12:47 przez ak_sniper, łącznie zmieniany 1 raz.
no dobra przecież przeciwmgielne światło jest tyko w lewej lampie. no i mam juz polutowane ale słabo świeca te żaróweczki 3 na raz. 2 mocniej świeca. co z tym można zrobić
edit
wszytko działa. musiałem tylko oczyścić przerwy pomiędzy stykami żarówek. no to teraz druga lampa a będzie git. no to już sobie mam nadzieje poradzę ze wszystkim. dzięki wielkie. tylko nie mam diody takiej bo mam za słaba i będzie palić bezpieczniki. narazie pojeżdżę bez:p
edit
wszytko działa. musiałem tylko oczyścić przerwy pomiędzy stykami żarówek. no to teraz druga lampa a będzie git. no to już sobie mam nadzieje poradzę ze wszystkim. dzięki wielkie. tylko nie mam diody takiej bo mam za słaba i będzie palić bezpieczniki. narazie pojeżdżę bez:p
Ostatnio zmieniony pn maja 24, 2010 15:03 przez ak_sniper, łącznie zmieniany 1 raz.