Przerabianie kołpaków
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
GziQ znalazlem dzieki za pomoc http://www.cultstyle.pl/viewtopic.php?f ... it=kolpaki
[ Dodano: 05 Mar 2010 23:07 ]
umnie wyszlo to tak

[ Dodano: 05 Mar 2010 23:07 ]
umnie wyszlo to tak

Ostatnio zmieniony sob lut 27, 2010 04:53 przez jettaman, łącznie zmieniany 2 razy.
przerabianie kolpakow
Witam!
Troche to odgrzeję.
Mógłbys opisać jak sprawowały się te kołpaki ? Myślę nad czymś takim, również jako chwilowe do Mk2. Opowiedz coś wiecej, jak pamietasz
.
Domyslam się ze na cultstyle.pl jest opisane ale nie moge sie tam zarejstrować bo błąd jakis ciągle jest
..
Troche to odgrzeję.
Mógłbys opisać jak sprawowały się te kołpaki ? Myślę nad czymś takim, również jako chwilowe do Mk2. Opowiedz coś wiecej, jak pamietasz

Domyslam się ze na cultstyle.pl jest opisane ale nie moge sie tam zarejstrować bo błąd jakis ciągle jest

- matisim
- VWGolf.pl Killer
- Auto: bmw
- Kontakt:
przerabianie kolpakow

ja założyłem kołpaki 15 na fele 14.Niestety opony to takie małe balony i na zakrętach sie uginają powodując pęknięcie kołpaka... ale to na zimę więc się nie przejmuje.
mocowanie kołpaka ucięte plus szlifowanie tam gdzie mamy odważniki jeśli coś przeszkadza, potem trytytki i jakoś się trzymają

przerabianie kolpakow
Ja chciałem założyć je na wiosne w oczekiwaniu na bbs
i zastanawia mnie własnie jak długo bym był w stanie pojeździć na nich zanim sie rozlecą z popękania i czy wogóle warto do codziennej eksploatacji ..