moze nie porownujemy podlokeitnika z bmw ... z takim dokladanym z allegroBerni pisze: BMW M3 np 2004 rok...mialo 324KM z kubelkami i byl podlokietnik...a wiec ja widzialem:)

Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
moze nie porownujemy podlokeitnika z bmw ... z takim dokladanym z allegroBerni pisze: BMW M3 np 2004 rok...mialo 324KM z kubelkami i byl podlokietnik...a wiec ja widzialem:)
ja jeszcze mam pytanie czy zakładasz podłokietnik aby tam monety włożyć czy po to aby rękę swobodnie położyć ? Bo ja tam chrzanie te podłokietniki z allegro tzw. uniwersalne , swoich podłokietników szukałem długo i znalazłem od BMW e34, składają się jest normalny dostęp do ręcznego mało kto ma takie bo większość idzie na łatwiznę aby pasowało, dziś zamieszczę foto jak wyglądają moje.olafart pisze:Berni pisze:BMW M3 np 2004 rok...mialo 324KM z kubelkami i byl podlokietnik...a wiec ja widzialem:)
w sumie to chyba nawet sportowe auto jest:)
pozdrawiam!uuuuuf- czyli az takiej żeny nie mam w tym Swoim GTi
![]()
Ale koniec off topic'iem- najważniejsze ze VoyteQ i pekin mają jasnosc tematu- chyba na wszystkie nurtujace Was pyt. dostaliscie odp![]()
pozdr
Pewnie tak ale też nie porównujmy MK3 do M3. Uważam ze podłokietnik świetnie pasuje i wizualnie wygląda jak fabrycznyMAPET pisze:moze nie porownujemy podlokeitnika z bmw ... z takim dokladanym z allegro bo to jednak ianczje wyglada...
No i tutaj własnie ten podłokietnikpokazuje swoją przewagę nad uniwersalnym szajsem za 30zł z allegro. Ten jest tak ukształtowany ze zupełnie nie blokuje ręcznego i bokiem daje radę polatać.MAPET pisze:zaciagnac na parkingu to se mozna nawet jak jest to przyciskiem sterowane...
No to nie syfilis czy AIDS że jak złapiesz to już na całe życieMAPET pisze:kumpli 2 ma i zaluja..
Dokładnie ten sam. Jak wejdziesz w fotki mojego Varianta to nawet trochę widać jak mam zamontowany. Zdjęcie nie jest dobre bo nie było robione pod kątem podłokietnika. Widać jednak że ręcznny jest zaciągnięty a jeszcze jest sporo miejsca nad nim...:VoyteQ:.. pisze:to piszesz o tym dokladnie co pytałem?
widzisz, kupiłem ten podłokietnik, założyłem i nie myślę o ściąganiuRapix pisze:Wszystko fajnie tylko szkoda że on jest nie podnoszony a to jest wielki min u mnie np. ręczny wysoko bierze i będzie to przeszkadzało... żeby był odchylany jak w MK IV....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości