lepiej mieć w zapasie, tak na oko 1,5mPawelek19 pisze:Jeszcze się zapytam, jak puszczacie kabelki? Podszybiem czy otworem w ściance grodziowej? Ile tego kabla do włącznika na oko będzie potrzebne?
Postojówki w kierunkach
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- Krzychu_14
- PASSAT B5 FL
- Auto: Passat BB5 FL
- Silnik: AVB
Re: Postojówki w kierunkach
Postojówki w kierunkach
Długosć kabla też zależy gdzie przełącznik i jak puszczasz. Ja bym proponował przec ścianke,czyli za filtrem powietrza zdejmujesz ten "kolankowy" plasticzek i tam masz otwory i można nomalnie tam kabelek wpuścic i pod kierownica Ci ładnie wyjdzie wtedy już sobie przeciągasz gdzie wygodnie W przypadku umiejscowienia wlącznika gdzieć w okolicachb tunelu to 1,5metra powinno ładnie styknąc by jeszcze dobrze pochować kable
Z kazdego reflektora osobny, czy wszystko na jednym?
Wysłane z mojego GT-P5100 za pomocą Tapatalk 4
Postojówki w kierunkach
Ja tam osobno daje z każdego, niby kabloza się robi, ale pochowam to ładnie a i pewnosc będzie, że nie ma zbyt wiele cięcia na obwodzie
Dzieki za wskazowki, wiecej pytan juz chyba nie mam
Postojówki w kierunkach
Są na allegro owszem po 15zł za żarówkę ja wczoraj wyrwałem za 20zł za komplet Więc teraz czekać aż dojdą te pierdzielone oprawki ! ^^
- SPORTGOLFIK
- Ma gadane
Postojówki w kierunkach
jak masz np w błotniku kierunek clear i zarówke pomarańczową ,to wystarczy tylko oprawke wraz z zarówką pomaranczową i podpiąć pod sieć halogenów ,i do soczewki wsadzić tylko te oprawke z zarówką ,a załanczało by sie je tak jak halogeny wtedy nie trzeba jakiś pstryczków itd a lampe jak zamkniesz tymi deklami to nie bedą parować
Re: Odp: Postojówki w kierunkach
Zanim zadasz głupie pytanie prześledź temat. Kilka stron wcześniej jest odpowiedź...BlueQ pisze:Witam
Czy próbował ktoś może to zrobić z oprawka do żarówki w5w?
Postojówki w kierunkach
Ja też o tym mówie. Masz na stronie 7, 2 post od góry kolegi bananek1993 "Wywierciłem w odblasku kierunku otwerek 11mm i na wcisk orpawka W5W z zarówka pomaranczowa od boku. "
A ma ktoś może jakiś sprawdzony sposób na zamontowanie kierunku zamiast halogena?
- QQxQ
- V.A.G Podlasie
- Auto: Golf MK4
- Silnik: BUB
Postojówki w kierunkach
Klej albo zaadaptować mocowania z zaślepki halogenu jeśli taka była ewentualnie rzeźba jakaś.
Ja nie miałem halogena. Wyciąłem otwór i wkleiłem kierunek jakimś klejem 2 składnikowym.