[mk2]Podświetlenie kabiny
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
[mk2]Podświetlenie kabiny
Czy mial ktos stycznosc z takimi zarowkami wew. kabiny?? http://moto.allegro.pl/item142703702_za ... f_vat.html u mnie jest lampka czasowa i slyszalem ze czasowka na ledach nie bedzie dogasala do konca tylko bedzie sie zazyla. czy to prawda? Czy bedzie gasla do konca bez zadnych problemow??
- JedrzeJ
- Ma gadane
- Kontakt:
ja mam taka, ale niebieską, montuje sie to ok.10 sekund i świeci lepiej od zwykłej ale jak to będzie u Ciebie z tym wygasaniem to nie wiem
ale podjedż pod prawie każdy sklep z częściami elektronicznymi i powiedz masz pan tu dyszke i daj pan diode na minute sprawdze i jak co to oddam
ale z czasowym nie powinno byc problemu... żażyć to sie ona może wtedy jak masz przyciemnianie na potencjometrze jak np: deski rozdzielczej...
ale podjedż pod prawie każdy sklep z częściami elektronicznymi i powiedz masz pan tu dyszke i daj pan diode na minute sprawdze i jak co to oddam
ale z czasowym nie powinno byc problemu... żażyć to sie ona może wtedy jak masz przyciemnianie na potencjometrze jak np: deski rozdzielczej...
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
gniochu, ja mam taką ale zieloną:D (pod kolor podświetlenia) mocno świeci nawet i faktycznie jeśli masz tzw ściemniacz oświetlenia to faktycznie długo bardzo długo dogasa !!!!! i czasem sobie mrugnie mi nawet jak mam włączone wycieraczki ://// więc chyba lepiej załozyć zwykłą ) z tym ze efekt fajny taki zielony
- majster heniek
- Forumowy spamer :)
- Auto: ni ma
- Silnik: nima
ja nie mam tzw. sciemniacza czyli ze sobie gasnie powoli tylko mam czasowke, czyli ze gasnie odrazu ale po czasie....To_mas pisze:jeśli masz tzw ściemniacz oświetlenia to faktycznie długo bardzo długo dogasa !!!!!
ja mam zwykla ale z zielonym szklem i powiem ze troche lipa, fakt jest zielono ale za ciemno.... dlatego chce na ledach bo wydaje mi sie ze bedzie jasniej dawalaTo_mas pisze:więc chyba lepiej załozyć zwykłą )
wlasnie taki mammajster heniek pisze:na wylaczniku czasowym dobrze dziala
to nie problem bo tego nie amm . Wielkie dzieki Chłopaki za pomoc. dla Was i po punkcikumajster heniek pisze:nie wiem jak na sciemniaczu
- maciek.wroc
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
tez mam taka ale białą i bardzo zarąbiscie świeci
VW Passat B5 Virus by DanoSoft 119 KM i 287 Nm viewtopic.php?p=3903908#3903908 NOWE FOTY ZAPRASZAM
MalowanieFelg.com
POLECAM
MalowanieFelg.com
POLECAM