[mk3] szczelina miedzy zderzakiem a grilem
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- covacsxxx
- Forum Master
- Kontakt:
[mk3] szczelina miedzy zderzakiem a grilem
Hej.mam taki problemik jak w temacie...otoz miedzy zderzakiem a grilem jest szczelina okolo 1.5 cm. Czego to jest wina....tandetnego grila czy moze ktos lipnie przykrecil zderzak. Moze ktos z Was mial taki problem i pomoze jak to usunac. Punkciki czekaja
- covacsxxx
- Forum Master
- Kontakt:
przod nie byl pobity ale zderzak byl pobity....i nie wiem co to za fachowiec go zakldal.....a nie wiem czy moze to wina grila (jakas tandeta> czy moze odkrecic zderzak i jeszcze wkrecic...no niewiem. Oryginalnego nie mialem ...odrazu golf po kupnie mial ten bez znaczka
[img]http://img387.imageshack.us/img387/3857/covacsxxxmp9.png[/img]
- covacsxxx
- Forum Master
- Kontakt:
oojoojjjjj....ale tego chyba bymsam nie zrobil....tak sie zastanawiam jak ten zderzak sciagnac...bo tam chyba on ma na gorze pod grilem 3 sruby od spodu 3 i chyba tam gdzie blendy sa....tylko jestem ciekaw czy go pozniej przykrece..czy tozadna filozofia (nigdy nie wykrecalem zderzaka)kolanek pisze: wiec nie pozostaje ci nic innego jak sciagnac skorupe i podniesc belke.
[img]http://img387.imageshack.us/img387/3857/covacsxxxmp9.png[/img]
- kolanek
- Ma gadane
- Kontakt:
dlaczego mialbys sam nie podniesc belki? wystarczy pol godzinki i gotowe.
a zderzak no to najwyzszy czas odkrecic odkrecasz od gory od strony grilla i od dołu - we wlotach. wysuwasz zderzak z bocznych mocowań i tyle.
jezeli masz szeroka szczeline miedzy błotnikami a zderzakiem to znaczy ze na 100% masz zle zalozona belke.
a z grillem to nie za duzo jestes w stanie pokombinowac.
widze ze lampa tez za nisko siedzi. czyli ogólnie caly przod wisi - belka+fartuchy lamp
a zderzak no to najwyzszy czas odkrecic odkrecasz od gory od strony grilla i od dołu - we wlotach. wysuwasz zderzak z bocznych mocowań i tyle.
jezeli masz szeroka szczeline miedzy błotnikami a zderzakiem to znaczy ze na 100% masz zle zalozona belke.
a z grillem to nie za duzo jestes w stanie pokombinowac.
widze ze lampa tez za nisko siedzi. czyli ogólnie caly przod wisi - belka+fartuchy lamp