[mk2] czarne hella czy clear'y (jakiejś tam firmy)
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
-
- Ma gadane
- Auto: 2017 Golf MK 7.5 Highline Variant
- Silnik: CZDA
- Kontakt:
[mk2] czarne hella czy clear'y (jakiejś tam firmy)
siemka...
od jakiegos czasu nosi mnie zeby zmienic sobie tylne lampy , dodam ze sa tylko "made in france", w zasadzie ok ale...
no i wlasnie, pojawil mi sie dylemat ... ktore wedlug was beda lepiej wygladaly w niebieskiej pasadence ?? oba typy mi się podobają i nie wiem co wybrac czekam na opinie
od jakiegos czasu nosi mnie zeby zmienic sobie tylne lampy , dodam ze sa tylko "made in france", w zasadzie ok ale...
no i wlasnie, pojawil mi sie dylemat ... ktore wedlug was beda lepiej wygladaly w niebieskiej pasadence ?? oba typy mi się podobają i nie wiem co wybrac czekam na opinie
Ostatnio zmieniony pt paź 27, 2006 18:02 przez cycu767, łącznie zmieniany 1 raz.
- barteKKK03
- V.I.P.
Ja ostatnio zalozylem cleary bialo-czerwone bo kupilem okazyjnie, ale nie bylem do nich przekonany. Golfika ostatnio nie mylem, ale jakbym umyl i by sie zaswiecil lakierek, to by fajniej wygladal. Do Twojego kolorka cleary beda pasowaly a wcale nie ma tylu golfikow z clearami na miescie chyba nawet zadnego nie widzialem a z czarnymi owszem
A nie wiem, musialbym zobaczyc, jak nie zapomne, to zajrze po pracy i dam znaccycu767 pisze:w sumie teraz cleary nie sa az takie drogie... ostanio widzialem na allegro za 149zł... cena nawet spoko... tylko firma jakas nie znana....
Goofi, a czy w prawej lampie byla juz wycieta dziura na zarowke od przeciwmgielnych ? bo sobie polaczylem razem ze stop'em
Ale jak nie ma dziury, to jest zaslepka, ktora mozna wywalic