Tapicerka,jak odczytać kolor?
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Witam, potrzebuje pomocy. Jak/Gdzie sprawdzić rodzaj obicia foteli w golfie? Potrzebuję kupić tylko tylną kanapę a chciałbym kupić w odpowiednim kolorze.
Na wlepce w bagażniku albo w książce serwisowej powinieneś znaleźć oznaczenie kodowe tapicerki. Ewentualnie na samym elemencie powinna być metka albo pieczątka z kodem. Ostatecznie po VIN-ie powinni Ci dobrać kolor.
Czy ktoś pomoże w odczytaniu koloru kokpitu? Muszę wymienić schowek i potrzebuję znać dokładny kolor.
Z góry dziękuję
Z góry dziękuję
Kolor wnętrza HQ, ale nie wiem jak to się ma do kolorów plastików. Jak już chcesz dokładniej to na samym schowku też powinna być jakaś informacja ewentualnie kod.
A to schowki miały tyle kolorów? Był czarny, szary i beżowy, więc łatwo odróżnić.
Mój Golf IV Generation - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=517692" onclick="window.open(this.href);return false;
BMW E93 320i
Mercedes W205 C180
Audi A3 8P
BMW E93 320i
Mercedes W205 C180
Audi A3 8P
Craash, masz racje, zerknąłem do Etki i faktycznie są tylko trzy kolory. Więc nie powinno być problemu, chyba, że to wnętrze na specjalne zamówienie