Przyłączam się do pytania. Już dobrą godzinkę googlam i nic. Przypuszczam, że to niebieski Rising z palety nowego scirocco.
Kody lakierów, temat dot. kolorystki nadwozia
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Re: Kody lakierów, temat dot. kolorystki nadwozia
Ostatnio zmieniony czw paź 02, 2014 14:30 przez m4573r, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz
Witam, wie może ktoś co to za kolor? Patrząc po zdjęciach LA5Z nie pasuje.
Witam, nie orientuje sie ktos jaki kod lakieru ma grill w VW GOLF GTI MK6 z gory dzieki
-
- VW Klub Białystok
- Kontakt:
panowie potrzebuję pomocy, nie mam naklejki w bagażniku jaki to kod lakieru?
czy to jest LC3k?
czy to jest LC3k?
Wiem, że VW Bora miała dwa rodzaje srebrnego lakieru LB7Z i LA7W. Tak się zastanawiam czy to prawda, że LB7Z był stosowany w borach w pierwszych latach produkcji czyli tak do 2001r a LA7W od 2001r do końca produkcji. Pytam bo poszukuje części pod kolor mojego auta i ta wiedza może mi być pomocna
Chciałbym zapytać o kod lakieru z tego golfa.. Sorki, że w linku, ale dysponuje tylko urządzeniem mobilnym, który odmawia dodania zdjęcia. Pozdrawiam
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/73 ... 2d3c81.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/73 ... 2d3c81.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
podpowie ktos jaki kod ma szary lakier felg santa monica??
SPRZEDAM: DYSTANSE PRZELOTOWE PA6 ZE SRUBAMI 5MM
Mam dylemat chce wymalowac listwy boczne i listwy zderzaka pod kolor nadwozia , i czy kupic lakier w kolorze nadwozia ten co pisze w bagażniki kolo koła zapsowego czy jednak po 13 latach mógł on jakoś juz zblaknąć i bedziw spora roznica listew od nadwozia?
Golf IV 2002r.
I druga spawa , czy dostanę gdzieś lakier /kod lakieru standardowej felgi producentów niemieckich? jak niżej...bo chciałbym uzyskać taki kolorek felgi jak niżej i niewiem jakiego lakieru użyć...
Golf IV 2002r.
I druga spawa , czy dostanę gdzieś lakier /kod lakieru standardowej felgi producentów niemieckich? jak niżej...bo chciałbym uzyskać taki kolorek felgi jak niżej i niewiem jakiego lakieru użyć...
http://otomoto.pl/oferta/volkswagen-cad ... oQMrn.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ktoś wie jaki to będzie kod lakieru ?
Ktoś wie jaki to będzie kod lakieru ?
- RA_FEEL_IT!
- Administrator
- Auto: Passat B5 FL 1.8T
- Silnik: AWT