[mk4] Tylnia wycieraczka od V, VI?
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- czarekcw
- kierownik kibla
markus420, a masz dobrej jakości wycieraczkę czy najtańszą podróbę? Bo jak kupiłem zamiennik z MK V to tragicznie ścierała, teraz wziąłem jakąś inną (Quality Parts czy jakoś tak) no i lepiej ona odgarnia.
Mój MK4 AKL "BASIS" http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=413429" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: [mk4] Tylnia wycieraczka od V, VI?
Wszystko jest ori. Ramię z mk5 variant. Pióro kupione na wiosnę.
hmm nie poradziłem sobie... :p tzn. tej nowej użyłem dopiero 3x. Obawiam się, że ten typ z czasem tak ma :/markus420 pisze:Tak właśnie mam teraz. A jak sobie z tym poradziłeś?
- MaciekV5
- ...
- Auto: bmw
- Silnik: CUNA
- Kontakt:
Kupiłem ori komplet od Tourana, do Bory Variant jak koledzy wyżej pisali, pasuje idealnie pod względem długości, wyciera bez zastrzeżeń. Lubię takie mody za 50zł
MaciekV5, pytanie, czy za jakiś czas nie będzie wycierać słabiej w miejscu pod mocowaniem pióra:P
- MaciekV5
- ...
- Auto: bmw
- Silnik: CUNA
- Kontakt:
miskieusz, Kupiona leciwa używka jeszcze z ori piórem... pożyjemy, zobaczymy
hmm dobra właśnie trafiłem na konkretny deszcz i jestem zachwycony działaniem wycieraczki od tourana!
Ja też kupiłem od Tourana z piórkiem, które skakało po szybie... Po wymianie pióra ściera elegancko, tylko szkoda, że za pióro w oryginale musiałem dać tyle co za 80% ramienia ze starą gumką...
A ja kupilem zamiennik. Za jakis czas zaczela wycieraczka skakac po szybie... kupilem drugie pioro i do tej pory jest
ALH + 205 + chip
Chłopaki, mógłby ktoś zmierzyć długość całkowitą ramienia od Tourana (bez zaślepki bez pióra). Porównam sobie z moim. Może Wasze są jeszcze dłuższe i stąd to gorsze ścieranie w moim przypadku.