Mistrzu - a z czego twoim zdaniem zrobiony jest oryginalny zderzak?Kaktus_dj pisze:ale pamięętajcie że ori zderzaka już nie pospawacie w odróżnieniu od tego z ABS'u
zderzak R32
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Kupuj śmiało ten zderzak z ABS-u. Moim poprzednim autem było bmw e39 do którego kupiłem zderzak wzór M-pakiet wykonany z ABS-u i nie dość że nie było problemów z dopasowaniem bo wszystko było zrobione jak w ori to jeszcze udało mi się raz nim zahaczyć i wyszedł bez szwanku (oprócz małej rysy) ponieważ ten materiał jest dość elastyczny żeby takie próby wytrzymać  laminatu nie polecam.. pozdr
 laminatu nie polecam.. pozdr

laminatu nie polecam.. pozdr
 laminatu nie polecam.. pozdr- Maximus-83
- Gadatliwa bestia 
- Kontakt:
Potrzeba matką wynalazkówaadasiek pisze:ja w swoim czarnuchu mam zderzak z ABS-u i ori kratkiShmatan pisze:Sprawdzał ktoś czy w ten zderzak abs z allegro wejdą ori kratki z r32?
tylko od razu mówię żę ten zderzak niema mocowań na ori kratki i trzeba pokombinować
ja to zrobiłęm za pomocą mały wkrętów - pchełek
i jest oki

- malinalecha
- Nowicjusz 
- Kontakt:
Re: zderzak R32
Witam:)  temat troche stary jesli chodzi o zderzak R ale ja mam orginal z abs-u i pur-u wiec prawdopodobnie były dwa typy tego zderzaka
  temat troche stary jesli chodzi o zderzak R ale ja mam orginal z abs-u i pur-u wiec prawdopodobnie były dwa typy tego zderzaka 

temat troche stary jesli chodzi o zderzak R ale ja mam orginal z abs-u i pur-u wiec prawdopodobnie były dwa typy tego zderzaka