Mistrzu - a z czego twoim zdaniem zrobiony jest oryginalny zderzak?Kaktus_dj pisze:ale pamięętajcie że ori zderzaka już nie pospawacie w odróżnieniu od tego z ABS'u
zderzak R32
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Kupuj śmiało ten zderzak z ABS-u. Moim poprzednim autem było bmw e39 do którego kupiłem zderzak wzór M-pakiet wykonany z ABS-u i nie dość że nie było problemów z dopasowaniem bo wszystko było zrobione jak w ori to jeszcze udało mi się raz nim zahaczyć i wyszedł bez szwanku (oprócz małej rysy) ponieważ ten materiał jest dość elastyczny żeby takie próby wytrzymać laminatu nie polecam.. pozdr
- Maximus-83
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Potrzeba matką wynalazkówaadasiek pisze:ja w swoim czarnuchu mam zderzak z ABS-u i ori kratkiShmatan pisze:Sprawdzał ktoś czy w ten zderzak abs z allegro wejdą ori kratki z r32?
tylko od razu mówię żę ten zderzak niema mocowań na ori kratki i trzeba pokombinować
ja to zrobiłęm za pomocą mały wkrętów - pchełek
i jest oki
- malinalecha
- Nowicjusz
- Kontakt:
Re: zderzak R32
Witam:) temat troche stary jesli chodzi o zderzak R ale ja mam orginal z abs-u i pur-u wiec prawdopodobnie były dwa typy tego zderzaka