niby "chromy"
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- michal2166
- Nowicjusz
niby "chromy"
chodziło mi o odbiorcow z reala, a nie tylko tych wypowiadajacych sie na forum. Mi sie podoba i uwazam, ze wcale nie wyglada najgorzej
1.9 TDI 115KM AJM
- mundiallll
- Nowicjusz
niby "chromy"
No soryy ale jak dla mnie chrom na metry jest byl i bedzie wiocha. Ale skoro tobie sie podoba to jezdzij z tym dalej mi nic do tego....
niby "chromy"
Na forum w większości siedzą "znawcy" tematu, którzy ida w strone np cult czy german, ludzie z reala, którzy Ci mówią, że to fajne raczej nie wiedzą co te zagadnienia znaczą więc im sie podobają takie świecidełka. Chromy tak jak w przypadku passata b5 oznaczaja, że im więcej tym większy prestiż...
Przyjmij do wiadomości, że tu są pasjonaci i znawcy tematu, dla których taka ozdoba auta to nic innego jak wiejskie świecidełka z allegro... (a można kasę lepiej wydać zamiast na chromy).
Jeśli Ci się to podoba i nie planujesz profesionalnie modernizować auta to tak zostaw, jeśli chcesz zrobić cos ze smakiem wywal to puki ładna pogoda za oknem
Przyjmij do wiadomości, że tu są pasjonaci i znawcy tematu, dla których taka ozdoba auta to nic innego jak wiejskie świecidełka z allegro... (a można kasę lepiej wydać zamiast na chromy).
Jeśli Ci się to podoba i nie planujesz profesionalnie modernizować auta to tak zostaw, jeśli chcesz zrobić cos ze smakiem wywal to puki ładna pogoda za oknem
kupie xenon
sprzedam bre na maske MK4 założoną 1 raz
mój BLACK GENERATION http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=533148
sprzedam bre na maske MK4 założoną 1 raz
mój BLACK GENERATION http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=533148
niby "chromy"
mundiallll, ale chcąc nie chcąc musisz przyznać, że aż tak bardzo się w oczy nie rzuca. Choć sam nie popieram tego typu modyfikacji to w ostateczności ujdzie, a jak koledze się podoba to nam nic do tego i tyle
- mundiallll
- Nowicjusz
niby "chromy"
di5turb no wcale szczegolnie na tym kolorze...Pewnie ze mi nic do tego, ba nawet powiem wiecej niech wozi to sobie dalej a zdjecia zostana ku przestrodze dla nastepnych tjuningowcow...
- michal2166
- Nowicjusz
niby "chromy"
mundiallll, skoro koledze sie wybitnie nie podoba trudno o gustach sie nie dyskutuje ja nie uwazam ze wyglada to zle i tyle chodz z 2 strony jestem ciekaw jak siie prezentuje Twoj samochod
1.9 TDI 115KM AJM
- mundiallll
- Nowicjusz
- michal2166
- Nowicjusz
Re: niby "chromy"
Oj tam, na sygnaturze ciężko dojrzeć Swoją drogą ciekawe jakie by było nasze podejście do takich "chrom" pasków gdyby ładowano je seryjnie do golfa? Ciekawe czy wtedy każdy byłby taki OEM+mundiallll pisze:di5turb no wcale szczegolnie na tym kolorze...Pewnie ze mi nic do tego, ba nawet powiem wiecej niech wozi to sobie dalej a zdjecia zostana ku przestrodze dla nastepnych tjuningowcow...
- golfindzer
- Użytkownik