no właśnie o tym też myślałem. i może tak ogarnę, albo listwy szyby, czy słupki.miskieusz pisze:czy ja wiem, jest jeszcze chrom na listwach, który przy czarnym aucie wygląda zacnie
niby "chromy"
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- golfindzer
- Użytkownik
Re: niby "chromy"
Przy czarnym pasku b5fl robi to kolosalną robotęmiskieusz pisze:czy ja wiem, jest jeszcze chrom na listwach, który przy czarnym aucie wygląda zacnie
- golfindzer
- Użytkownik
niby "chromy"
chrom na listwach tylko IMO, ten na szybach już mi nie pasi, tak samo jak relingi.
no i tylko na czarnym;)
no i tylko na czarnym;)
- michal2166
- Nowicjusz
niby "chromy"
nie wiem co wy chcecie od tych "niby chromów" mogę zainteresowanym wysłać pare fot jak to u mnie wyglada mam nakladki chromowane na klamki i oklejone zderzaki drzwi przy listwach i we wnetrzu przy tapicerce i nie wyglada to jakos wsiowato wszytkim sie podoba wlasnie
1.9 TDI 115KM AJM
niby "chromy"
podeslij foty
kupie xenon
sprzedam bre na maske MK4 założoną 1 raz
mój BLACK GENERATION http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=533148
sprzedam bre na maske MK4 założoną 1 raz
mój BLACK GENERATION http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=533148
- mundiallll
- Nowicjusz
Pozdrów wszystkich...michal2166 pisze: mam nakladki chromowane na klamki i oklejone zderzaki drzwi przy listwach i we wnetrzu przy tapicerce i nie wyglada to jakos wsiowato wszytkim sie podoba wlasnie
Peter pisze:Jedyny chrom "lub podobne" powinny znajdować się na progach, reszta out.
ja mam listwy chromowane na kratkach od zderzaka i jestem zadowlony.
- Malik
- Skaryfikejszyn Modyfikejszyn
niby "chromy"
Wiem, że o gustach się nie dyskutuje ale czytając cały ten temat to się niestrawności nabawiłem. Ludzie wydajcie te pieniądze na coś sensowniejszego...jeśli chrom na listwach i zderzakach to tylko w Borze highline...lusterko sobie kupcie prawe duże albo małe lewe, słupki obklejcie czarną folią, znaczki pomalujcie też koszty małe a poprawiają wygląd 100%... Nie wspominam już o dokładkach jahre czy V6/arl bo bym usłyszał, że drogo. Wiec maniacy "tjuningu" doprowadzajcie swoje dupowozy do estetycznego i schludnego wyglądu a nie róbcie choinek z tak ładnych aut. Pozdro
- michal2166
- Nowicjusz
niby "chromy"
sorki za takie zdjęcia, lepsze wrzucę jak umyję auto zdecydowanie lepiej wygląda na alumach, obecnie są założone stalówki 15" zima
1.9 TDI 115KM AJM
- michal2166
- Nowicjusz
niby "chromy"
widze, ze koledze mundiallll, wybitnie sie nie podoba, jednakze muszę stwierdzic, ze reprezentujesz mniejszosc, a wlasciwie jestes jedyna osoba, od ktorej uslyszalem taka opinie, no ale kazdy ma prawo do wlasnego zdania pozdrawiam Michal
1.9 TDI 115KM AJM
- Malik
- Skaryfikejszyn Modyfikejszyn
niby "chromy"
Raczej większość się nie wypowiada... "chromy" to pierwsza rzecz która usuwa 99% forumowiczow po kupnie auta z takim badziewiem... jak wam nie szkoda lakieru