Malowanie środków lamp
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- karasbp
- VW Grupa Podlasie
- Kontakt:
Malowanie środków lamp
Zawsze malowałem matem na wysokie, ale kiedyś malowałem zwykłym matem i zwykłym połyskiem i oba wytrzymały. Mój przedmówca się zna
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
Malowanie środków lamp
podkład kosztuje 12zł więc możesz dać;)
jedyne co, to dłużej poczekasz żeby wszytko wyschło:)
jedyne co, to dłużej poczekasz żeby wszytko wyschło:)
Malowanie środków lamp
Witam, zabrałem się za malowanie lamp i przy jednej ktoś już grzebał i mam połamany zaczep w który wchodzi ta kulka taka od regulacji świateł czy da to się gdzieś kupić czy muszę cały odbłyśnik kołować??
Malowanie środków lamp
daryl, mam to samo... tzn. u siebie sam połamałem a to lipa jest. Nie sądzę, żebyś mógł to kupić samo, ale kolega Szamper ma części z xenonu mk4 więc może akurat trafisz:) (sam u niego brałem śrubę regulacji, więc polecam:) )
ja swoje skleiłem ale to nie jest idealne rozwiązanie
ja swoje skleiłem ale to nie jest idealne rozwiązanie
Malowanie środków lamp
ehh tylko teraz dopóki lampa dojdzie to mam auto na tydzień unieruchomione =/ chyba że tą jedną lampę na silikon skleję i potem chyba nie powinno być problemu z rozklejeniem miesiąc auto mam a takie kapryśne że głowa mała PS: jak się obkleja odbłyśnik te ringi trzeba zostawić czy można na czarno pomalować? bo gdzieś widziałem ktoś to pomalował i to lepiej to wygląda (mówię oczywiście tylko o ringu bo środek wiadomo że zabronione)
Malowanie środków lamp
mam jakieś te mocowania z kulkami i śrubami od zwykłych lamp gdzieś na dnie szafki w pracy
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
Malowanie środków lamp
Przeczytałem cały temat i nie znalazłem czy lampy zwykłe DEPO można rozkleić czy trzeba tłuc? Mam białego golfa kombi i myślę że ładnie by się prezentował na czarnych lampach w macie i podwójnych kierunkach? Co o tym myślicie?
- bananek1993
- Mały gagatek
Malowanie środków lamp
Rozkleic da sie tylko HELLA depo jak mówią VALEO młot
Ostatnio zmieniony ndz maja 19, 2013 22:50 przez bananek1993, łącznie zmieniany 2 razy.
- Paviarotti
- Lord GTI
- karasbp
- VW Grupa Podlasie
- Kontakt: