Musi być biały postój... Inaczej przeglądu nie przejdziepatryk173 pisze:A jak jest z legalnoscia tej modyfikacji ?
Postojówki w kierunkach
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Re: Postojówki w kierunkach
W świetle prawa - będą zabronione.patryk173 pisze:A jesli jest postoj bialy i kierunki swiecace?
4motion
DriverFR pisze:W świetle prawa - będą zabronione.patryk173 pisze:A jesli jest postoj bialy i kierunki swiecace?
Niekoniecznie... U mnie przegląd przeszło bezproblemowo z takim patentem. Na początku podjechałem bez białego postoju to mnie nie przepuścił. jak założyłem postój to diagnosta przepuścił. Kto wie może to zależy od diagnosty? Poza tym kumpel ma ori bore US, kierunki mu święcą i podczas kontroli niebiescy się nie czepiali a byłem świadkiem dwóch czy trzech kontroli
Postojówki w kierunkach
Zależy chyba od miejscowości, jak duża i czy policja ogarnięta czy nie. Ostatnio kumpel byl na przegladzie audica 80 bd 1.9 tdi to nasz miejscowy diagnosta polecil mu zalozenie gazu to bedzie sie taniej jezdzilo
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Postojówki w kierunkach
No to co diagnosta to obyczaj U mnie w mieście jest jeden taki upierdliwy że nawet kazał mi zmieniać postoje na zwykłe żaróweczki bo z ledowymi mnie nie przepuści
Nie doszukał się homologacji po wyjęciu?Sebekk pisze: U mnie w mieście jest jeden taki upierdliwy że nawet kazał mi zmieniać postoje na zwykłe żaróweczki bo z ledowymi mnie nie przepuści
4motion
Postojówki w kierunkach
Nawet nie wyjmował, tylko powiedział że mam zmienić bo nie podbije mi przeglądu. W postoju muszą być białe... No to się go pytam na jaki kolor według niego świecą te dajody bo według mnie jest to tzw. biały zimny... No to nic nie odpowiedział tylko kazał wyjmować...
Postojówki w kierunkach
biały zimny to nie jest biały. Dlatego też producenci przy ori xenonie używaja palników o max temperaturze 5000K. Te allegrowskie gówienka mają 6000 - 8000K więc mu się nie dziwię.
Postojówki w kierunkach
Witam . też bym zrobił takiego moda u siebie , tylko jak to w praktyce wygląda ? Po włączeniu świateł jeździmy tak z tym świecącym migaczem na pomarańczowo ?? bo po włąćzeniu na właczniku postojówek to ok ale jak chodzi o jazde , to po właczeniu świateł dziennych mam rozumierć że ten kierunek cały czas świeci , jest to legalne ?
Postojówki w kierunkach
Siema, ja jestem w trakcie robienia podwojnych kierunków na oprawkach z allegro (kilka postów wyżej) i zarowkach 2 włóknowych. I zamierzam to zrobic po właczniku żeby w razie czego mozna było wyłaczyc w razie W