[mk4] Zderzak R-32
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
[mk4] Zderzak R-32
Chłopaki, odświeżę temat, w celu potwierdzenia info.
Czy do omawianego zderzaka z ABSu zakłada się tą podkładkę z Leona Cupry?
http://www.motoallegro.pl/item115683456 ... pra_i.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Czy do omawianego zderzaka z ABSu zakłada się tą podkładkę z Leona Cupry?
http://www.motoallegro.pl/item115683456 ... pra_i.html" onclick="window.open(this.href);return false;
[mk4] Zderzak R-32
A no można założyć - zarówno do r-ki, jak i do zwykłego (pod ori dokładke) - z tym że to nie idzie p&p, tylko trzeba modzić
- Kaktus_dj
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: [mk4] Zderzak R-32
Fcuk nie doczytałem i sądziłem że piszesz o przednim zderzaku...JonyGA pisze:Hmm no nie wiem u mnie to tak wyglada ;/
http://img405.imageshack.us/i/111zfx.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
fakt u mnie s tyłu było to samo tez od strony pasażera.. od kierowcy pasowało....
Ja wziąłem kawałek innego nadkola dociąłem brakujący fragment i je razem połączyłem i jest OK... swoje zadanie spełnia.
Koledzy, z racji, że jeszcze nie zakupiłem tego zderzaka z ABSu, który to zakup pierwotnie planowałem - na alledrogo pojawiła się oferta:
Doradźcie proszę, czy warto zainwestować 1200PLN za coś takiego. To chyba jakiś amerykandżajski R32 bo po bokach ma otwory na odblaski.
A propos tych dziur, można to jakoś zaślepić? Warto to brać czy czekać jeszcze 2-3-4 tygodnie na inną ofertę? Będę wdzięczny. Brakuje z tego co wiem lewej kratki (można kupić - 55PLN).
Sorry, ale nie umiem takich ładnych miniaturowych zdjęć przez image shacka jeszcze wstawiać.
Doradźcie proszę, czy warto zainwestować 1200PLN za coś takiego. To chyba jakiś amerykandżajski R32 bo po bokach ma otwory na odblaski.
A propos tych dziur, można to jakoś zaślepić? Warto to brać czy czekać jeszcze 2-3-4 tygodnie na inną ofertę? Będę wdzięczny. Brakuje z tego co wiem lewej kratki (można kupić - 55PLN).
Sorry, ale nie umiem takich ładnych miniaturowych zdjęć przez image shacka jeszcze wstawiać.
[mk4] Zderzak R-32
W sumie masz rację - może za 1000PLN by puścili. Chciałbym szczególnie poznać opinie ludzi, którzy zajmują się lakiernictwem, czy da się doprowadzić zderzak do super stanu.
- Kaktus_dj
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
[mk4] Zderzak R-32
kup sobie zamiennik z ABSu, PURu nie pospawasz jak abs a w życiu różnie bywa....ja za ori dałem 800 zł, też był na dole lekko podklejony i żałuje ze nie brałem z abs nowego ...widziałem u kolegi ....identyko jak mój jedynie kratki trzeba dorzeźbić
Kaktus_djKaktus_dj pisze:kup sobie zamiennik z ABSu, PURu nie pospawasz jak abs a w życiu różnie bywa....ja za ori dałem 800 zł, też był na dole lekko podklejony i żałuje ze nie brałem z abs nowego ...widziałem u kolegi ....identyko jak mój jedynie kratki trzeba dorzeźbić
Nie chodzi o to, że Ci nie wierzę, tylko porównywałem zdjęcia zderzaków - z ebaya ABS i ori. Ten z ABSu jest po prostu inny. Ma inne kąty płaszczyzny kratek względem podłoża (ori jest jakby 90st do asfaltu a ABS 100-110st.). Plus prawie brak przetłoczeń z boku. Nie wiem może jakieś złe zdjęcia widziałem, ale w sumie potwierdzałoby to opinie, że ABS do ori R32 Golfa nie pasuje!!! Może zarzucilibyście jakimiś zdjęciami.
- TDI4Motion
- Mały gagatek
- Kontakt:
[mk4] Zderzak R-32
Witam! Chciałbym troszkę odświeżyć temat, a więc kupuję Mk4 (juz drugi ) a że jest to ARL 4Motion to tym bardziej,ma on uszkodzony przód, więc rozmyślam na zderzakiem od R32, najtańsza opcja jaką udało mi się znaleźć z ABS-u to koszt 429zł http://allegro.pl/zderzak-predni-golf-4 ... 53362.html, pytanie czy taniej się coś takiego dostanie ? Pozdro.
[mk4] Zderzak R-32
O ile wiem, to są niemieckie zderzaki właśnie z ABSu (porównując obrazki). Rozrzut cen widziałem od prezentowanej w tej aukcji 420 do chyba ponad 500-600PLN. Więc uważam, że tanio.
Ja kupiłem za trochę mniej niż 500.
Ja kupiłem za trochę mniej niż 500.
Przeczytałem cały temat i moje pytanie jest jakby takim podsumowaniem. Mocowania i zaczepy zderzaków z R32 oryginalnych pasują bez problemów do innych golfików nie R32 ? Z nadkolami z przodu mogą być te małe problemy w postaci za małego nadkola, a w tylnych nadkolach jest zawsze (tak to zrozumiałem)? zapewne macie już dość tych pytań, ale chce się upewnić, żeby nie wpakować się na początek modyfikacji w jakieś większe problemy
moje Golfisko http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=430120" onclick="window.open(this.href);return false;
[mk4] Zderzak R-32
Pasują.cpunek12 pisze:Mocowania i zaczepy zderzaków z R32 oryginalnych pasują bez problemów do innych golfików nie R32
www.proturbo.com.pl
[mk4] Zderzak R-32
posprzątam tu trochę bo pełno kurzu naleciało a wracając do zderzaka R32 z absu i mam wmontowane już orginalne kratki tylko teraz chce wmontować obrysówki tak jak na zdjęciu u góry aby w każdej chwili był dobry dostęp do wymiany żarówki a nie na stałe