[mk4] US listwa + obrysówki
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
trzeba to jakoś wykończyć, pilnikiem albo tak jak ja - papierem ściernym. no i malować będzie trzeba na pewno
-
- Nowicjusz
Taka ciekawostka, dla właścicieli zderzaków EU. Jak ktoś dobrze wymierzy, albo tak jak ja ma więcej szczęścia niż rozumu to nawet dużo dłubania w zderzaku nie ma. Jak wyciągnie się te zaczepy na sprężynkach, dobrze wytnie dziurę to wystarczy powiększyć dziurę która jest pod listwą i wszystko wchodzi "na wcisk".
- voytec90
- Mały gagatek
moja już po plastikarzu, nałożona pierwsza warstwa żywicy, mam szpachel który rozrobię, nałożę, wygładzę i do malowania, później umieszczę foto jak wygląda teraz
- voytec90
- Mały gagatek
Raczej nie odpukać nic złego się nie dzieje, zobaczy się jak latem przy upałach będzie.
Mój panzerVAGen mk4 viewtopic.php?f=89&t=417717
Witam panowie potrzebuje kupić uszkodzona listwe z otworami na obrysówki do zamontowania
samego mocowania na obrysówki w mojim zderzaku r32
- bananek1993
- Mały gagatek
kolego co w tym dziwnego ja nie rozumie chce przerobic moj zderzak na R32 US
Re: [mk4] US listwa + obrysówki
Powodzenia...sali pisze:Witam panowie potrzebuje kupić uszkodzona listwe z otworami na obrysówki do zamontowania
Takie małe sprostowanie powiem wam ze listwe montowalem od kolegi CTS100PL tylko chyba jeden sprzedaje te listwy i powiem wam ze roboty troche jest napewno przydalby sie ktos do pomocy ja poradzilem sobie sam ale samo obciecie tylko tu nam nic nie daje bo listwa ma inaczej ząbki zatrzaskujace, obrysy sa firmy depo, a listwa jest made in brazylia ;p albo wlochy nie pamietam, bynajmniej ta ze zdjecia jest inna, na zdjeciu zamiescilem gdzie trzeba listwe lekko nozykiem "zeszkrobac" (za duzy nadlew) bo nie wkoczy na zatrzask i odstaje glownie na rogach poprostu sie pręży. pozdrwiam link do listwy.
http://forum.vwgolf.pl/add.php?v=" onclick="window.open(this.href);return false;
http://allegro.pl/vw-golf-mk4-iv-listwa ... 84399.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Było:
MK2 KR (139)
MK3 1Z (121)
M4 AHF (167)
MK2 KR (139)
MK3 1Z (121)
M4 AHF (167)
Vanish, jak już masz tą listwę u siebie czy mógłbyś mi zmierzyć w jakich odległościach jest wsadzony obrys, przerabiam listwę EU i potrzebowałbym te wymiary chodzi mi o te odległości:
Re: [mk4] US listwa + obrysówki
["Vanish"] a mozesz zrobic zdjecie listwy od srodka tam gdzie obrysówka jest
- mundiallll
- Nowicjusz
A czy listwa z Bory usa bedzie pasowac przy pomocy malej rzezby do zderzaka Golfa IV?
szczyku, kurde nie zagladalem tutaj mogleś PW napisac, ale niestety jestem teraz w DE a zderzak jest obecnie u lakiernika, ale zabawy mialem, o maly wlos i bym obcial źle :/ ale mysle ze ktos inny ci pomoze z uzytkowników ktorzy maja takowe listwy w temacie, tylko PISZ PW
Było:
MK2 KR (139)
MK3 1Z (121)
M4 AHF (167)
MK2 KR (139)
MK3 1Z (121)
M4 AHF (167)