golf 2 Zderzak przód od GTI
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- driVWer
- Forum Master
- Kontakt:
inwestuj tylko i wyłącznie w używany oryginał... nie kupuj nowych podróbek
Moja golfina mk2 GT SPECIAL 1.8RP: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=356964&start=0
-
- Nowicjusz
zapewniam cię że jeżeli kupisz zderzak z allegro to będziesz wkur.... na maksa jak go przymierzysz do auta
nawet już nie mówię o montażu bo ci się odechce jak zobaczysz że zderzak kompletnie nie pasuje
mam 3 takie zderzaki i leżą już chyba 3 lata na strychu
nawet już nie mówię o montażu bo ci się odechce jak zobaczysz że zderzak kompletnie nie pasuje
mam 3 takie zderzaki i leżą już chyba 3 lata na strychu
OK. Dzięki za odpowiedzi Będę szukał zderzaków na szrotach. Po czym poznać czy zderzak jest oryginalny czy też "podróbką z Allegro" ??? i ile by kosztowało pomalowanie środkowej części zderzaka ?? bo jeśli dostałbym na szrocie innego koloru niż czerwone musiałbym je pomalować , jaki to mniej więcej koszt ??
Re: golf 2 Zderzak przód od GTI
Motip i jedziesz samemumati039 pisze:OK. Dzięki za odpowiedzi Będę szukał zderzaków na szrotach. Po czym poznać czy zderzak jest oryginalny czy też "podróbką z Allegro" ??? i ile by kosztowało pomalowanie środkowej części zderzaka ?? bo jeśli dostałbym na szrocie innego koloru niż czerwone musiałbym je pomalować , jaki to mniej więcej koszt ??
OPEL - Ohne Power Ewig Letzter
a czy jak pomaluje tym Motipem nie będzie to wyglądało jak "pół dupy zza krzaka" ?? nie chciałbym sobie spierdzielić od razu zderzaka ..
jak dobrze zamaskujesz, odtłuścisz, wymyjesz, ładnie położysz lakierek i zabezpieczysz to czemu ma źle wyglądać?
w lakierni wybulisz dużo hajsu ale bedziesz mial profesjolanie... moze jak masz jakąś zaprzyjaźnioną lakiernie to Ci to zrobią taniej ale raczej nie za darmo
a tak płacisz tylko... no ze stówkę na materiały i jazda
w lakierni wybulisz dużo hajsu ale bedziesz mial profesjolanie... moze jak masz jakąś zaprzyjaźnioną lakiernie to Ci to zrobią taniej ale raczej nie za darmo
a tak płacisz tylko... no ze stówkę na materiały i jazda
LY3D
- toudi
- Forum Master
- Kontakt:
te zderzaki z alegro to szrot..ja dalem 230 za zderzak..cofamem,zachaczylem i pekl;) 2miesiace szukalem i znalazlem igle z jetty;0
[img]http://picasaweb.google.com/malecsc/Plaza#5541992316378824242[/img]