Czym pomalować lub okleić plastiki we wnętrzu?
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Da radę te paski podłużne/długie obkleić bez wyciągania całego kosza,a resztę wyciągasz i obklejasz w ciepłym domku:)
- pawello900
- Mały gagatek
da rade musisz tylko wyciac takie paski na wymiar a najlepiej troszke szersze zebys mogł podczas grzania o obklejania wsunac w te szczeliny po bokach
Zostało jeszcze trochę folii,to jeszcze się zrobi poprawki:)
- RA_FEEL_IT!
- Administrator
- Auto: Passat B5 FL 1.8T
- Silnik: AWT
http://allegro.pl/naklejka-symbol-uchwy ... 85174.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jak odtłuszczałem plastiki pod oklejanie acetonem to ta guma schodziła powoli więc jeśli ktoś ma pod ręką może sobie wcierać i próbować
- pawello900
- Mały gagatek
A po co jakis plyn? kawalek plyty cd lub cos co ma ostrzejsza krawedz i guma bardzo ładne schodzi
- RA_FEEL_IT!
- Administrator
- Auto: Passat B5 FL 1.8T
- Silnik: AWT
mam dylemat, biały carbon czy drapane aluminium? to i to świetnie wygląda
wcześniej były fajne zdjęcia kolegów, niestety wygasły...
Jeśli ma ktoś zdjęcie konsoli w białym carbonie/drapanym aluminium - byłym wdzięczny
wcześniej były fajne zdjęcia kolegów, niestety wygasły...
Jeśli ma ktoś zdjęcie konsoli w białym carbonie/drapanym aluminium - byłym wdzięczny
Az sie lezka w oku kreci
Teraz jakbym nie sprzedal to wygladalo by to lepiej bo pozniej mialem prysniete bezbarwnym i wygladalo super, lekki polysk. Ddo tego podstopnice i nakladki na pedaly, dywaniki z r i bylo by pieknie
Mam pytanko czy jest jakas opcja zeby zdjac dekory z uchwytow drzwi przednich pasazera i obu tylnych.. z drzwiami od strony kierowcy dalem rade.. dodam ze jest duze prawdopodbiwnstwo ze sa przyklejone.. z gory dzieki za pomoc..
Lovwrider drives a little slower..
mrpain1, da rade bo zdjąłem u siebie. Są mocno przyklejone, musisz czymś podważyć. Uważaj żeby ich nie powyginać.
witam,dzisiaj postanowiłem odnowić plastiki w moim golfie,
Tak wyglądały przed malowaniem
a tu po malowaniu,
do zdarcia gumy używałem kawałka plastiku, do odtłuszczenia zmywacz do paznokci,a do malowania BUMPER PAINT structure
jutro zabieram się za uchwyty w drzwiach,
Tak wyglądały przed malowaniem
a tu po malowaniu,
do zdarcia gumy używałem kawałka plastiku, do odtłuszczenia zmywacz do paznokci,a do malowania BUMPER PAINT structure
jutro zabieram się za uchwyty w drzwiach,
Ostatnio zmieniony ndz paź 14, 2012 17:20 przez tobias083, łącznie zmieniany 5 razy.