Środek z mk4 w mk3
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Środek z mk4 w mk3
Witam, jest to mój pierwszy post na tym forum.
Zakupiłem niedawno Golfa III chciałbym zmienić w nim środek z mk3 na mk4
Czy robił ktoś coś takiego ? Ile to zajmuje i czy też trzeba zmieniać belke pod kokpitem i pytanie najważniejsze jak podłączyć zegary?

Zakupiłem niedawno Golfa III chciałbym zmienić w nim środek z mk3 na mk4
Czy robił ktoś coś takiego ? Ile to zajmuje i czy też trzeba zmieniać belke pod kokpitem i pytanie najważniejsze jak podłączyć zegary?
Środek z mk4 w mk3
Jak podłączyć zegary - masz na forum.
Decha po przeróbkach wchodzi, reszta to już dużo zabawy.
Wszystko na forum

Decha po przeróbkach wchodzi, reszta to już dużo zabawy.
Wszystko na forum
Środek z mk4 w mk3
Jestem nowy więc nie orientuję się  jeśli chodzi o działy dla mnie to głeboka studnia.
Miło by było jakby ktos podesła link z gory dziekuje. no ale czy trzeba belke zmieniac??

Miło by było jakby ktos podesła link z gory dziekuje. no ale czy trzeba belke zmieniac??
Środek z mk4 w mk3
zegary : http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=82954" onclick="window.open(this.href);return false; 
siedzenia : http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=141784" onclick="window.open(this.href);return false;

siedzenia : http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=141784" onclick="window.open(this.href);return false;

http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=508945
						- matisim
- VWGolf.pl Killer 
- Auto: bmw
- Kontakt:
Środek z mk4 w mk3
decha nawet pasuje bez jakiś wiekszych przeróbek, mam u siebie- jeszcze nie skończone. Z instalacją jest dużo dłubania ale powoli sie zrobi  Reszta jak wyżej na forum. jakbyś chciał zmieniać też boczki w drzwiach to niby trzeba wymienić elektrykę szyb jeśli masz bo w mk4 podobno inaczej jest to sterowane ale wiem to tylko od innych nie po sobie więc nie powiem jak jest na pewno.
 Reszta jak wyżej na forum. jakbyś chciał zmieniać też boczki w drzwiach to niby trzeba wymienić elektrykę szyb jeśli masz bo w mk4 podobno inaczej jest to sterowane ale wiem to tylko od innych nie po sobie więc nie powiem jak jest na pewno. 

Reszta jak wyżej na forum. jakbyś chciał zmieniać też boczki w drzwiach to niby trzeba wymienić elektrykę szyb jeśli masz bo w mk4 podobno inaczej jest to sterowane ale wiem to tylko od innych nie po sobie więc nie powiem jak jest na pewno.
Środek z mk4 w mk3
Rafal1920 dziękuje za podesłanie w odpowiedni dział 
matisim możesz wstawić foty jak to się prezentuje Ci już teraz ?

matisim możesz wstawić foty jak to się prezentuje Ci już teraz ?

Środek z mk4 w mk3
matisim powiem Ci, że patrząc na te foty  aż chce się coś takiego robić  

Zmieniłeś bleke pod konsolą na belke z mk4 ? Orientujesz się ile Cie to wyniesie cenowo ?

Zmieniłeś bleke pod konsolą na belke z mk4 ? Orientujesz się ile Cie to wyniesie cenowo ?
- matisim
- VWGolf.pl Killer 
- Kontakt:
Środek z mk4 w mk3
ja miałem w planach tylko climatronik z mk4 a że deche dostałem za free to wymieniam ją też. belka z mk4 musi być ale mocowania przespawałem z mk3 żeby stabilne to było. samo uzbrojenie deski to coś ok 400zł- belka włączniki itp itd. a deske gołą może też gdzieś poszukasz i będzie za darmola 

Środek z mk4 w mk3
No to miales farta ;D  to naprawde fajna sprawa  odrazu lepszy komfort jesli chodzi o estetyke
 odrazu lepszy komfort jesli chodzi o estetyke  Ja mam w planach takze zmienic przód tzn  błotniki przednie załozyc z golfa IV cabrio pas przedni przespawac z mk4 no i  wiadomo zamontowac lampy grill i maske ;D  Co o tym sadzicie ?
  Ja mam w planach takze zmienic przód tzn  błotniki przednie załozyc z golfa IV cabrio pas przedni przespawac z mk4 no i  wiadomo zamontowac lampy grill i maske ;D  Co o tym sadzicie ?

odrazu lepszy komfort jesli chodzi o estetyke
 odrazu lepszy komfort jesli chodzi o estetyke  Ja mam w planach takze zmienic przód tzn  błotniki przednie załozyc z golfa IV cabrio pas przedni przespawac z mk4 no i  wiadomo zamontowac lampy grill i maske ;D  Co o tym sadzicie ?
  Ja mam w planach takze zmienic przód tzn  błotniki przednie załozyc z golfa IV cabrio pas przedni przespawac z mk4 no i  wiadomo zamontowac lampy grill i maske ;D  Co o tym sadzicie ?Środek z mk4 w mk3
To lepiej sprzedaj III i po prostu kup IV   skoro już teraz modzisz wszystko tylko po to żeby z III zrobić IV..
  skoro już teraz modzisz wszystko tylko po to żeby z III zrobić IV.. 
deska jak deska ale Ty chcesz całe wnętrze i jeszcze cały przód przerabiać

skoro już teraz modzisz wszystko tylko po to żeby z III zrobić IV..
  skoro już teraz modzisz wszystko tylko po to żeby z III zrobić IV.. deska jak deska ale Ty chcesz całe wnętrze i jeszcze cały przód przerabiać
ILE BY NIE BYŁO TO I TAK JEST ZA MAŁO
						Środek z mk4 w mk3
Chętnie bym kupił lecz kasy brak a taka przeróbka nie jest droga, belkę sam wspawam  i pomaluje elementy karoserii wiec duzo to nie wyjdzie, nawet jakbym mial dołożyć 2.5 czy na 3 tys to się opłaci bo golfy 4 z lepszym silnikiem stoja od 10 tys w zwyż...  a żyjemy w kraju gdzie obywatele są okradani i dostają marne grosze w dodatku mamy inflacje..  mozna by narzekac lecz chodzi tu o lift trójeczki ;D  Tak więc pytam czy przerabiał ktos tak przód;> czy bd pierwszym dumnym posiadaczem takiego stylu ;D  ( to nie tuning)
 mozna by narzekac lecz chodzi tu o lift trójeczki ;D  Tak więc pytam czy przerabiał ktos tak przód;> czy bd pierwszym dumnym posiadaczem takiego stylu ;D  ( to nie tuning) 

mozna by narzekac lecz chodzi tu o lift trójeczki ;D  Tak więc pytam czy przerabiał ktos tak przód;> czy bd pierwszym dumnym posiadaczem takiego stylu ;D  ( to nie tuning)
- matisim
- VWGolf.pl Killer 
- Kontakt:
Środek z mk4 w mk3
bszosa pisze:To lepiej sprzedaj III i po prostu kup IVskoro już teraz modzisz wszystko tylko po to żeby z III zrobić IV..
deska jak deska ale Ty chcesz całe wnętrze i jeszcze cały przód przerabiać
coś w tym prawdy jest jak kolega pisze. w moim przypadku jest tak że jak miałbym zmienić na mk4 to na pewno nie z gorszym wypasem niż mam a takie mk4 kosztują ponad 20tys
 mowa o dopieszczonym aucie z forum a nie od byle kogo. Ale tak czy siak kiedyś takie auto kupię
  mowa o dopieszczonym aucie z forum a nie od byle kogo. Ale tak czy siak kiedyś takie auto kupię