Moja krótka nie jest z polo, bat polo ma gwint M6 i aby ją wkręcić trzeba mieć adapter z M6 na M5 i ta z polo ma końcówkę grubszą a ja mam cały bat o jednakowej średnicy.mackowski30 pisze:Tak, z Polo podchodzi (u mnie ja mam) i moim zdaniem wygląda najlepiej.reloop pisze:ta krótka nie pochodzi od polo 6r?
Wybór anteny (rekin, krótka czy ori?)
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Re: Wybór anteny
Wybór anteny
o to toafej pisze:ew pletwa mk5.
OEM+ USA 25th Anniversary ==> viewtopic.php?f=89&t=395742
Wybór anteny
ja u siebie mam ori z mkV od navi tzn rekina i dziala super a wyglada jeszcze lepiej polecam w 100%
- aadasiek
- Forum Master
- Kontakt:
Wybór anteny
cześć kolego
miałem u siebie rekina i powiem że z odbiorem radia to kiepsko
antena to tak zwana trzy w jednym (radio, telefon, gps) podłączone maiłem pod oryginalne navi i kiepsko to odbierało
także osobiście nie polecam
miałem u siebie rekina i powiem że z odbiorem radia to kiepsko
antena to tak zwana trzy w jednym (radio, telefon, gps) podłączone maiłem pod oryginalne navi i kiepsko to odbierało
także osobiście nie polecam
ja mam u siebie taka krotka chyba od hondy civic z 2004roku bo kumpel mial na zbyciu i z odbiorem radia jest troche gorzej niz na ori ale za to o niebo lepiej wyglada
18" totalne minimum...
Moje oczko w głowie MK4: viewtopic.php?f=89&t=318940" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje oczko w głowie MK4: viewtopic.php?f=89&t=318940" onclick="window.open(this.href);return false;
- Grzegorz_r
- Mały gagatek
- Kontakt:
ja mam krótką w golfie i mi słabiej MFD ściąga fale radiowe!
[url=http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6099193]Moje aukcje Allegro![/url]
Jaka długość tej najdłuższej ori??
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- M A T E U S Z
- Miero Team