Przyciemnianie tylnych lamp folią
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Witam kupiłem a allegro folie do przyciemniana lamp ale po obejrzeniu kilku filmików na YouTube nie wiem czy trzeba spryskać wodą powierzchnie tak jak przyciemniając szyby czy po prostu nakleić i potem ewentualnie jakąś suszarką
To co kupiłeś to zwykłą folia dostępna w sklepach papierniczych pod nazwą Oracal 641. Nie jest ona ani termokurczliwa jak prawdziwe tego typu folie itp. Wodę możesz dać, dzięki temu będziesz miał możliwość potem łatwego oderwania folii w celach poprawek. Potem suszarka, ale załąmania typu 90% nie wychodzą idealnie, folię trzeba nagrzewać i naciągać.
http://allegro.pl/folia-na-lampy-przyci ... 91651.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Daje link do foli moze łatwiej bedzie ocenić
Daje link do foli moze łatwiej bedzie ocenić
Toż ci pisałem. Oracal 641 dostępna praktycznie w każdym zakładzie z reklamami i papierniczych. Ja się już na to naciąłem, ty jak chcesz zrób to samo.
Przykleiłem już bez wody i nie powiem bo porobiły sie zagięcia ale źle nie wygląda wiec nie nazekam