Co myślicie o daszku wzór GTI od TFBtuning ???
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Otrzymałem real foto i co wy na to ?? wygląda kusząco
Moje MK IV
viewtopic.php?t=281804" onclick="window.open(this.href);return false;
-1- Połączyła nas Pasja-upiększania naszego codziennego środka poruszania ...
-2- Proste są dla szybkich samochodów - Zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae ...
-2- Proste są dla szybkich samochodów - Zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae ...
- Maximus-83
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
ja właśnie słyszałem odwrotnie że to lipa konkret wzór bardziej mi sie podoba niz ten ala r32 z czasem go kupię ,bo jak coś zaplanuję to mi po środku wyskoczy niechciana usterka lub inne wydatki miałem nabierać navi ale chyba w nastepnym tyg oddaje klameczki i listwy do pryśnięcia w kolorek a z daszkiem i z jego dopasowaniem już nie moja w tym głowa bo nie rwę się szczególnie do malowania bo nie mam odpowiedniego sprzętu a szczególnie do klejenia wole żeby ktoś mi to zrobił kto maczał już w tym palceMaximus-83 pisze:Dużo osób kupuje od TFB i mocno krytycznych uwag nie widziałem.
Moje MK IV
Panowie mam pytanko bo tak chciałbym przykleić spoiler / daszek r32 mam klej do szyb Wurth, daszek przymierzałem pasuje całkiem ładnie. Jako, że lakiernicy we Wrocku zawołali sobie uwaga 100 zł ! za klejenie postanowiłem, że kupię klej i zlecę jakiemuś partaczowi z mojej rodzimej mieściny, ale co się okazuje wszyscy zajęci i nie mają czasu albo nie chcą się w to bawić ! Więc mam tego dość postanowiłem że sam przykleję, i teraz pytam kogoś kto się już bawił w klejenie daszków lub innych bajerów jak dokładnie przygotować daszek i klapę. Na pewno odtłuścić to wiem, ale co potem od razu klej ładować czy papierem ściernym lakier przejechać czy jak to się robi. I ile tego kleju ładować lekka warstwa czy nie żałować ? Help
Moje BYŁE mk4:viewtopic.php?t=326999
Moje aktualne SLK 200 viewtopic.php?f=169&t=492094&p=5904624#p5904624
Moje aktualne SLK 200 viewtopic.php?f=169&t=492094&p=5904624#p5904624
ludziska odkop tematu
ma ktoś jakieś linki do jakiegoś dobrego spojlera alaR32 bez wcięcia na antenę do 300zł??
ma ktoś jakieś linki do jakiegoś dobrego spojlera alaR32 bez wcięcia na antenę do 300zł??
VR6-->drze się nie do wytrzymania, w ogóle nie jedzie, trzepie, a jeźdzę jak *#cenzura#*, cała wypłata na benę w jedną noc
- kendi
- Grupa Świętokrzyska
ja też bardzo proszę... nie wiadomo na co można się nadziać
-
- Forum Master
Re: Co myślicie o daszku wzór GTI od TFBtuning ???
kolego Castillo http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=22466" onclick="window.open(this.href);return false;
przeczytaj co pisza chlopaki
przeczytaj co pisza chlopaki
Był Golf mk3 1.6 & 1.8...jest Passat B5FL 2.0AZM