Witam!
Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczek Golfa IV TDI 90 km w wersji generation.

Wszystko pięknie auto super się sprawuje, jedyny mankament to fotele. Od kierowcy jest wytarty i trzeba dołożyć piankę, poza tym na fotelach są ślady po papierosach, zaszyte, ale wygląda to nie-najlepiej. Chciałem wymienić te fotele na te same ale w lepszym stanie, ale na razie nie potrafię znaleźć. Pomyślałem więc, czy by nie skusić się na kupno skórzanych foteli. Interesował mnie taki kolor
http://moto.allegro.pl/golf-iv-4-3d-fot ... 16447.html" onclick="window.open(this.href);return false; . Jak widać po fotkach nie najlepiej to wygląda. Postanowiłem poszukać tapicera. Znalazłem w Żorach dwie Firmy POK POL i M&D. U tych pierwszych kupiłem kiedyś pokrowce bardzo dobre do poprzedniego auta. Za zrobienie skóry zaśpiewali 4 koła:/.Natomiast ten drugi koleś kasuje 450 zł za fotel plus 600 700 za kanapę. Jutro jadę na wstępne oględziny. Moje pytanie jest takie, czy warto to robić czy nie lepiej kupić używaną skórę, czy ta nowa się nie rozleci za chwilę? Ewentualnie może ktoś z Was coś polecić na terenie Śląska?
Pozdrawiam