[mk3] Klapa tylna mk4
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- marcin20006
- Nowicjusz
[mk3] Klapa tylna mk4
Witam.
Mam takie trochę nietypowe pytanie czy sprawdzał ktoś może czy klapa tylna od golfa 4 pasowałaby do golfa 3 nie robiąc żadnych przeróbek?
Interesuje mnie efekt końcowy taki jak na zamieszczonej fotce a klapę od golfa 4 łatwiej trochę w ten sposób przerobić. Co o tym myślicie?
Mam takie trochę nietypowe pytanie czy sprawdzał ktoś może czy klapa tylna od golfa 4 pasowałaby do golfa 3 nie robiąc żadnych przeróbek?
Interesuje mnie efekt końcowy taki jak na zamieszczonej fotce a klapę od golfa 4 łatwiej trochę w ten sposób przerobić. Co o tym myślicie?
Klapa TYł Mk3 a klapa tył Mk4
na bank nie będzie pasować.Jest po prostu inna.
A ta ze zdjęcia to jest od MK3 zrobiona na gładko i znaczek z golfa 4
A ta ze zdjęcia to jest od MK3 zrobiona na gładko i znaczek z golfa 4
- marcin20006
- Nowicjusz
Re: Klapa TYł Mk3 a klapa tył Mk4
Dzięki za odpowiedź. A jak myślicie jak by to wyglądało na czerwonym Mk3 i czy znacie kogoś z okolic Żyrardowa kto by się czegoś takiego podjął? Gdyż ja za bardzo nie mam czasu na coś takiego.
Mi to się w ogóle nie podoba, szczególnie ten znaczek.
W dodatku jak ktoś to kiepsko zrobi (co jest częstą praktyką) to potem tylko ruda wyłazi na potęgę.
W dodatku jak ktoś to kiepsko zrobi (co jest częstą praktyką) to potem tylko ruda wyłazi na potęgę.
Dla mnie osobiście to nie wygląda ładnie. Dodatkowo będziesz musiał pobawić się z innym otwieraniem bagażnika, bo z tego co widzę, na klapie nie ma zamka, więc trzeba byłoby wprowadzić kilka zmian. Efekt jak dla mnie nie za ciekawy.
Golfi III 1.9D, wolnossący, 64 konny, niezawodny klekot (1Y) ;)
Widziałem coś takiego ! -klapa na gładko +otwieranie w znaczku od piątki !niezły bajer!
- Johnatan
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
To mk3 to wygląda kiepsko, nie robiłbym takiego tuningu.
http://adven-vksh.ru/14f20" onclick="window.open(this.href);return false;
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Jak dla mnie to średnio to wygląda - znaczek nie pasuje...jak już na gładko to na gładko - otwieranie z pilota
ale o gustach się nie dyskutuje...swoją drogą przenoszę do działu Style
ale o gustach się nie dyskutuje...swoją drogą przenoszę do działu Style
-
- Forum Master
Re: [mk3] Klapa tylna mk4
Kupe przerobek klap na gladko widzialem w mk3-mi sie w ogole nie podoba ,a wiekszosc tych przerobek to potem szpachla pekala i gorzej wygladalo niz zle .Swoja droga ,ale to tylko moje zdanie nie pasuje to do tego samochodu .
Był Golf mk3 1.6 & 1.8...jest Passat B5FL 2.0AZM
[mk3] Klapa tylna mk4
Jak chcesz mieć fajną klape to tylko ta USA.No jak dla mnie to taki rarytasik
A taka wygładzona bez urazy ale tak jak poprzednicy pisali - modne kilka lat wstecz a teraz kojarzy się z wsią.
A taka wygładzona bez urazy ale tak jak poprzednicy pisali - modne kilka lat wstecz a teraz kojarzy się z wsią.
[mk3] Klapa tylna mk4
a mi sie to podoba - nieważne kiedy było modne
chociaż tego znaczku rzeczywiście bym sie pozbył )
chociaż tego znaczku rzeczywiście bym sie pozbył )