[mk3] Kupno lamp clear

Modyfikacje wizualne, lampy, wnętrze, spoilery...

Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP

Awatar użytkownika
józek2228
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

[mk3] Kupno lamp clear

Post autor: józek2228 » pn kwie 25, 2011 15:43

Witam wszystkich chciałem zapytać czy może ma ktoś zamontowane takie lampy typu clear pokazane na fotce poniżej w swoim golfie bo chciałem u siebie zmienić na jakieś lampy inne bo moje lampy H4 wogule prawie nie świeca nawet po montażu przekaźników proszę o poradę czy są warte te lampy coś clear wogule
Obrazek

red_devil25
Forum Master
Forum Master

Re: mk3 kupno lamp clear

Post autor: red_devil25 » pn kwie 25, 2011 19:58

daj sobie z tymi spokoj.Widzialem ,je na allegro i o ile dobrze pamietam byly produkcji Sonar.NIe wiem jak swieca(czy dobrze czy nie bo ich nie mialem ) ,ale szczerze jakbym mial inwestowac w lampy kupilbym na typ h1+h1.Masz wiekszy wybor lamp i lepsze swiecenie.Jak zrobic "mostek"w skrzynce z bezpiecznikami jest na forum tego multum.Kup sobie jakies uzywane helle mk4look i bedziesz zadowlony nawet z dobrej uzywki jak nie chcesz wiecej wydawac .Moim zdaniem pakowac sie w lampy na h4 nie ma sensu.Zanim kupisz moze i zrobisz zakup innych lamp kup moze zarowki porzadne.Ja mam na h1 tungsram megalight i jest bomba .Dobra jakosc i nie drogie.NA h4 te zarowki tez sa produkowane.Ewentualnie jak nie chcesz sie przesiadac na te na typ h1+h1 to zobacz w jakim stanie masz te odblysniki i szkla.Na forum sprzedaja kupe tez tych lamp i na allegro po 100zl za komplet Helli.Na typ h1+h1 nie wiele wieksza cena ,a swiecenie troche lepsze(mowimy o orginalach Helli). Bo jak zalozysz Hella mk4 look to bedzie duza roznica juz zdecydowanie (takie na forum i allegro od 300zl uzywki bo nowki bodajze od 570zl).

Był Golf mk3 1.6 & 1.8...jest Passat B5FL 2.0AZM

Awatar użytkownika
józek2228
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

[mk3] Kupno lamp clear

Post autor: józek2228 » pn kwie 25, 2011 22:41

dobra dzieki za podpowiedz własnie popatrze dokładnie na swoje te lampy czy mam dobre odbłysniki i zarowki moze lepsze ale ja te swoje h4 lampy to nawet niemam z helli tylko chyba depo firmy tez moze temu a w skrzynce mam juz zmostkowane bo auto było po wypadku i były przed wypadkiem h1+h1

red_devil25
Forum Master
Forum Master

Re: [mk3] Kupno lamp clear

Post autor: red_devil25 » wt kwie 26, 2011 10:44

to jak Ci to swieci jak masz zmostkowane?dlugie i krotkie na h4?jak masz depo to sie nie dziw ,ze nie swieci:)kup uzywki helli od kogos z forum na h1 ,zarowki te co pisalem i zaswieci zdecydowanie lepiej .Bedziesz zadowolony.W podrobki sie zadne nie ma co bawic.Sam sie przejechalem pare razy i nie dam sie nabrac juz .

Awatar użytkownika
józek2228
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

[mk3] Kupno lamp clear

Post autor: józek2228 » wt kwie 26, 2011 21:09

aha no widzisz to pewnie temu tak mi kiepsko swieci ja miałem wogule cyrki z elektryka swiateł dobry znajomy elektryk mi robił na nowo instalacje bo miałem jakos podciagniety prad pod swiateł od postojowych chyba cs takiego ale teraz mam juz podpieta dobrze nawet przez dodatkowe przekazniki

red_devil25
Forum Master
Forum Master

Re: [mk3] Kupno lamp clear

Post autor: red_devil25 » wt kwie 26, 2011 21:22

no teraz markowe lampy(hella,bosch-mowie o orginalach do golfa mk3 ) uzywki badz nowki i dobre zarowki i bedziesz zadowolony.Ja sobie zalozylem przekazniki bo wku...mnie troche spadki napiec ,a teraz po tym zabiegu jestem zadowolony .Dla przykladu rodzicow ibiza z 2002r.nie swieci lepiej nawet bym powiedzial ,ze gorzej.

Awatar użytkownika
józek2228
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

[mk3] Kupno lamp clear

Post autor: józek2228 » czw kwie 28, 2011 00:14

no w tym tyg.zakupie badz nastepnym lampy ori wiec zobaczymy jaki efekt ja juz mam załorzone przekazniki to powinno byc rewelka jak załorze lampy hella narazie dzieki za pomoc

Zablokowany

Wróć do „Style”