mk3 Kierunki gładki zdeś
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
mk3 Kierunki gładki zdeś
ja daje w kratki juz postanowione najwyzej bede sie jakos tlumaczyl ...
jest nowy nabytek VR6 niedlugo sie ukaże
Mój były golf III 1.8 PG G60 + Turbo Zapraszam !!
viewtopic.php?f=88&t=260405&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=88&t=260405&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
mk3 Kierunki gładki zdeś
czekamy na fotkicrashmax pisze:ja daje w kratki juz postanowione najwyzej bede sie jakos tlumaczyl .
mk3 Kierunki gładki zdeś
no juz przytargałem drugi zderzak i bede spawał ale kurde jakos checi nie ma jak ten snieg pada i zimno jak sloneczko swiecilo to sie wszystko chcialo robic
mk3 Kierunki gładki zdeś
wiesz, ja w ramach zderzaka kupiłem drugiego golfa na części, a garaż mam ogrzewany, więc pogoda nie przeszkadzacrashmax pisze:no juz przytargałem drugi zderzak i bede spawał ale kurde jakos checi nie ma jak ten snieg pada i zimno jak sloneczko swiecilo to sie wszystko chcialo robic
tylko ja postaram się kierunki wcisnąć w lampy
pytanie, da radę w h1+h1 wsadzić kierunek???
jakiś pasek diodowy z boku może???
czy walić w zderzak???
mk3 Kierunki gładki zdeś
ja tam nie kombinuje daje w zdeś
coś tam niby w lampach mozna pokombinowac ale duzo modyfikacji
coś tam niby w lampach mozna pokombinowac ale duzo modyfikacji
- Hankie
- Ma gadane
- Auto: Mała czeska torpeda w kombi
- Silnik: AZQ
mk3 Kierunki gładki zdeś
Hoho, jeśli misie by chciały to z daleka jak psu w oczy widać taką przeróbkę, poza tym pasek diodowy z allegro nie będzie tak widoczny jak sprawna żarówka 21W... Tymbardziej w słoneczny dzień, gdzie zwykłe widać je gorzej...jakiś pasek diodowy z boku może???
Jeżeli już to proponowałbym te kratki w zderzaku, będzie bardziej neutralnie (chociaż i tak można będzie się przypierdzielić...)
mkIII [1Z] - cały ori, z kaseciakiem