mk3 Kierunki gładki zdeś
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
mk3 Kierunki gładki zdeś
Witam
mam pytanie cze jak dam ori kierunki we wloty powietrza czy bedzie to złamanie przepisu i czy niebiescy będą sie czepiac ??
jeżeli nie tam to gdzie wsadzić kierunki prosze o podpowiedz
pozdrawiam
mam pytanie cze jak dam ori kierunki we wloty powietrza czy bedzie to złamanie przepisu i czy niebiescy będą sie czepiac ??
jeżeli nie tam to gdzie wsadzić kierunki prosze o podpowiedz
pozdrawiam
jest nowy nabytek VR6 niedlugo sie ukaże
Mój były golf III 1.8 PG G60 + Turbo Zapraszam !!
viewtopic.php?f=88&t=260405&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=88&t=260405&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- Hankie
- Ma gadane
- Auto: Mała czeska torpeda w kombi
- Silnik: AZQ
mk3 Kierunki gładki zdeś
Zobacz kolego, podobny temat odnośnie przenoszenia kierunków + gładzenie zderzaka, ze zdjęciami:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=23&t=363076
Pozdrawiam!
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=23&t=363076
Pozdrawiam!
mkIII [1Z] - cały ori, z kaseciakiem
mk3 Kierunki gładki zdeś
widziałem ten temat ale tam temat się urywa i dalej nie wiem czy mi dowodu nie zabiorą za kierunki we wlotach bo niby jakieś 35 cm i n nie wiem sam
mk3 Kierunki gładki zdeś
Przeglądnij ustawę to się dowiesz. Kierunek ma być dobrze widoczny, a wątpię czy taki będzie przy obniżonym aucie, gdzie kierunek jest ledwo nad ziemią. Z tego co sprawdzałem pobieżnie na necie, jeśli masz niski kierunek to musi być on jaśniejszy niż te wyżej umieszczone. Automatycznie musisz szukać odpowiednich kierunków z innego auta lub śmigać i wierzyć że nikt się nie doczepi. Do czasu stłuczki itp.
Zmień reflektory i załatw sobie takie z kierunkami.
Zmień reflektory i załatw sobie takie z kierunkami.
mk3 Kierunki gładki zdeś
mk3 Kierunki gładki zdeś
Jeśli ci się tak podoba to dawaj i jazda. Nie każda przeróbka = legal, więc i tak 90% przeróbek z forum czymś łamie prawo
mk3 Kierunki gładki zdeś
od następnego poniedziałku będę działał
bo teraz polerka felg myślę, że do weekendu się wyrobie
dzięki za pomoc
pozdro
bo teraz polerka felg myślę, że do weekendu się wyrobie
dzięki za pomoc
pozdro
- Hankie
- Ma gadane
- Auto: Mała czeska torpeda w kombi
- Silnik: AZQ
mk3 Kierunki gładki zdeś
Znalezione w necie:
ROZPORZĄDZENIE w sprawie warunków technicznych pojazdów oraz zakresu ich niezbędnego wyposażenia.
ZAŁĄCZNIK Nr 6 - Warunki szczegółowe dotyczące świateł zewnętrznych pojazdu samochodowego i przyczepy.
Światła powinny odpowiadać warunkom:
Kierunkowskazy przednie i tylne - rozmieszczenie na pojeździe na szerokości - możliwie najbliżej bocznego obrysu pojazdu, jednak nie dalej niż 400mm od tego obrysu; wzajemna odległość nie może być mniejsza niż 600mm.
Jeżeli szerokość pojazdu nie przekracza 1,3 m, odległość ta może być zmniejszona do 400 mm.
Dla motocykla jednośladowego - 300 mm.
mkIII [1Z] - cały ori, z kaseciakiem
mk3 Kierunki gładki zdeś
to czyli nic na temat wysokości tu nie ma ...
- krissTS
- Mały gagatek
- Kontakt:
Re: mk3 Kierunki gładki zdeś
Niestety ale jest. Sprawdzałem bo mnie też to interesuje. Wys 350-1500 mm . Czyli w kratkach napewno za nisko Podjade jeszcze niedługo na stacje kontroli pojazdów i zapytam czy będą problemy z takimi kierunkami. Ja będę raczej zakładał w kratkach , najwyżej na przegląd pojade tam gdzie sie nie przyczepiącrashmax pisze:to czyli nic na temat wysokości tu nie ma ...
Był: Golf MK 3 1.4
MK 3 1.8
Jest: Toledo II 1.6
MK 3 1.8
mk3 Kierunki gładki zdeś
Fajnie będzie jak cie złapią w trasie na wakacje w połowie drogi i zabiorą dowód i skierują na badanie... Wtedy szukaj w obcym mieście stacji i tłumacz się...
- krissTS
- Mały gagatek
- Kontakt:
mk3 Kierunki gładki zdeś
Jeśli znasz jakieś inne miejsce na kierunki przy gładkim zderzaku to chętnie wysłucham propozycji. Teraz mam w lampach FK ale chce je zmienić i kupić coś bez ringów, ale na rynku nie ma lamp do mk3 bez ringów z kierunkiem. Myśle nad hella ala mk4 black bo mi sie zajebiście podobają ale musze gdziś dać migacz
MK 3 1.8
MK 3 1.8
mk3 Kierunki gładki zdeś
Więc albo kupujesz In.Pro, rozklejasz i usuwasz ringi, albo MK4, wycinasz na dole to miejsce na niby halogen jak w MK4 i montujesz kierunek. Musisz pamiętać że taki kierunek musi mieć żarówkę 21W, żadne typu W5W nie wchodzą w grę bo są za słabe.
- krissTS
- Mały gagatek
- Kontakt:
mk3 Kierunki gładki zdeś
Tylko wiesz, dostać te lampy jako używki graniczy z cudem, a nowe kosztują strasznie dużo i szkoda było by je odrazu rozklejać Po drugie to już jest ingerencja w lampe czyli dowód też może "polecieć" za to
MK 3 1.8
MK 3 1.8