[MK4] Gałka Golf V do mk4
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Witam
Czy jest możliwość założenia gałki biegów od Golfa V do Golfa IV?? Jechałem dziś golfem V koleżanki i strasznie mi się podobała ta gałka a wogóle czy można skrócić drążek zmiany biegów w golfie IV??
Czy jest możliwość założenia gałki biegów od Golfa V do Golfa IV?? Jechałem dziś golfem V koleżanki i strasznie mi się podobała ta gałka a wogóle czy można skrócić drążek zmiany biegów w golfie IV??
- szakulvip
- Gadatliwa bestia
- Auto: Audi a4 b8
- Kontakt:
Re: [MK4] Gałka Golf V do mk4
Kolego a co ci tak nie pasuje ten drązek? pierwsze słysze aby ktoś w "czwórce" drążki skracałpawullonn pisze:a wogóle czy można skrócić drążek zmiany biegów w golfie IV??
to pytanie akurat nie moje, tylko mojego kolegi który chce to sobie w swoim golfie iv zrobić a jeszcze się nie zarejestrował na naszym wspaniałym forum , ja chce tylko gałkę od mk5
pawullonn, wszystko się da założyć, zależy jaka jest średnica drążka, w mkIV występują dwie średnice i jest to zależne od wersji silnikowej
-
- Nowicjusz
Ostatnio zmieniony sob maja 07, 2011 12:48 przez dzikiwiesiek, łącznie zmieniany 2 razy.
- szakulvip
- Gadatliwa bestia
- Auto: Audi a4 b8
- Kontakt:
oczywiście, i do tego +5km więcejdzikiwiesiek pisze:jakby tak skrócić to miało by sportowy wygląd i efekt .
ooo kolego bongo, skracałeś swoją dźwignie?? Tak właśnie chcę mieć w swoim golfie
pawullonn, dzwignia jest oryginalnej długości,a gała naprawdę fajnie leży w dłoni.To nie tandetny plastik tylko skóra,i jeszcze udało mi się kupić na forum za 30zł
bongo, w highline też jest skóra na gałce, więc odczucia powinny być takie same
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Ja też swego czasu miałem taką gałke. Wszystko pasuje tylko mieszek trzeba przerobić. Srednica nie jest ważna przecież. Bedzie za mała to rozwiercisz, a jak za duża to zawsze mozna jakis weżyk gumowy nalożyć na drążek itp. Ja też troszke skracałem drążek. Jakiś 2cm. Wiecej to juz lipa.
bongo pisze:Ja mam z mkV,u mnie pasowała p&p
lolo_golf pisze:Ja też swego czasu miałem taką gałke. Wszystko pasuje tylko mieszek trzeba przerobić.
Czy mógłby ktoś rozstrzygnąć spór? Trzeba przerabiać mieszek, czy wszystko pasuje plug and play, bo zmieniam mieszek i przy okazji myślałem właśnie o podpięciu gałki od mk5. I od razu przepraszam za odkopany temat