http://moto.allegro.pl/zderzak-nowy-vw- ... 88886.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kupiłem jakiś czas temu ten zderzak (inna aukcja ale taki sam) i mam pytanie, wszystko ok pasuje prawie idealnie jednak czy można dokupoić jakąś dokładkę ? Taka np jak jest w orginale, ma ktoś coś takiego na sprzedaż? lub wie gdzie można to dostać to proszę o pomoc
Pozdrawiam
Golf IV zderzak pomocy
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- Nightmare51
- Nowicjusz
- Arkadiush
- Forum Master
- Kontakt:
Golf IV zderzak pomocy
Do takiego zderzaka raczej zadnej dokladki nie ma, ale mozesz podpasowac od Leona dokladke do tego zderzaka...
MERCEDES BENZ SL 500 R129 V8
viewtopic.php?f=89&t=190930&start=0
[I][I][I][I][I][I][][][][] - 60% UKOŃCZONE MK4
viewtopic.php?f=89&t=190930&start=0
[I][I][I][I][I][I][][][][] - 60% UKOŃCZONE MK4
Golf IV zderzak pomocy
W oryginale nie ma żadnejNightmare51 pisze:Taka np jak jest w orginale
jak napisał kolega Arkadiush - jedyna dokładka którą można domodzić, to dokładka z leona (leon I cupra) - koszt jakieś 150-200zł
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Golf IV zderzak pomocy
http://moto.allegro.pl/oryginalna-dokla ... 60342.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Golf IV zderzak pomocy
W oryginale jest plastik, tylko inny. Ja też będę brał tą z Cupry. Tylko nie wiem w końcu co kupić ABS czy ori. Ori są na chwilę obecną na alledrogo kiepskiej jakości.
Nightmare51, zarzuć fotkami jak możesz. Jak to wygląda?
Nightmare51, zarzuć fotkami jak możesz. Jak to wygląda?
Golf IV zderzak pomocy
Jak ori może być kiepskiej jakości o0?Ral1n pisze:Ori są na chwilę obecną na alledrogo kiepskiej jakości.
Golf IV zderzak pomocy
W sensie - naprawiane i poocierane zbyt mocno, że trudno jest przypuszczać, że po malowaniu itp będzie to wyglądało. Widziałem 3 tygodnie temu w zadowalającym mnie stanie, który bym przełknął ale kurdę nie miałem wtedy dolarów i .