[mk2] malowanie
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
[mk2] malowanie
Witam.. mam do Was pytanie..i liczyłbym na poważne odpowiedzi.. a mianowicie mam pytanie ..autko chciałbym pomalować całe..razem ze zderzakami..pościągać nadkola i listwy...i pytanie do Was..czy bez tych nadkoli i listew będzie to ładnie wyglądac?
[mk2] malowanie
z tego autka to jest taka ruinka teraz .. jest czerwony..ale ten kolor schodzi..i dlatego będzie jeszcze raz malowany.. też na czerwony . Ładnie by wyglądał bez tych listew i nadkoli, a zderzaki czerwone ? Liczę na Wasze opinie : )
[mk2] malowanie
To zależy od gustu. Pooglądaj sobie dział o modyfikacjach i projektach. Podpatrzysz, ocenisz.
[mk2] malowanie
Zderzaków nie maluj jak masz wąskie bo to niefajnie wygląda w MKII.MKII to już klasyk zostaw zdrzaki czarne a jak są wyblakłe to kup sobie czernidło i po sprawie.Co do auta to bym pomalował na czarno a jeśli to za drogo to na kremowy bądz błękitny coś na styl bodajże CALIFORNIA do tego obniżka ,ładne felgi i autko cacy (trochę się zapędziłem) ale kolor czerwony bym odpuścił to stare auto i nikt się nie zdziwi jak zobaczy adnotacje w dowodzie o zmianie koloru więc zrób na pastel czyli kremowy,jasno błękitny (taki wyprany) będzie git.Mnie się zawsze MK II srebrny podobał ale to metalik już droga sprawa
- michu93
- Mały gagatek
- Kontakt:
[mk2] malowanie
a ile by kosztowało malwoanie całego mk2 3d? w kolor niemetaliczny
GoFL CZY - tak został ochrzczony...
- Marcin TDI
- -Diesel Power-
- Kontakt:
[mk2] malowanie
myślę że 2 tysie bez komory cię wyniesie. zależy jaki stan karoserii masz bo wiadomo że za darmo nikt nie będzie robił
MK4 Variant viewtopic.php?f=89&t=562077" onclick="window.open(this.href);return false;
- mazi
- Forum Master
- Kontakt:
[mk2] malowanie
nie bierz czerwonego, jak sam widzisz czerwony jest najgorszym kolorem w utrzymaniu.
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
[mk2] malowanie
chyba ze zrobisz to baza + klar i wtedy lakierek fajnie sie trzyma i nie blednie.M_ziPL pisze:jak sam widzisz czerwony jest najgorszym kolorem w utrzymaniu.
poka foty auta + lekki opis to Ci napiszę za ile bym zrobił z nimmichu93 pisze:a ile by kosztowało malwoanie całego mk2 3d? w kolor niemetaliczny
- mazi
- Forum Master
- Kontakt:
[mk2] malowanie
u mnie najniżej to 250 element kosztuje, ale jak masz znajomego to Ci zrobi praktycznie za cenę farby
- mazi
- Forum Master
- Kontakt:
[mk2] malowanie
to jest naklejana folia na cale elementy... ja takie coś chce tez zrobić właśnie, taniej wyjdzie na pewno niż malowanie... chyba... zależy gdzie to będziesz jeszcze robił
- mazi
- Forum Master
- Kontakt: