mk4 wersja Qline emblematy Q oraz nakladki na pedaly
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
jak na zdjeciu
czy moge gdzies kupic nowe takie?? bo stare usunelem bo byly cale zardzewiale!!
http://allegro.pl/item1098861155_org_tu ... skoda.html
co sadzicie o takich nakładkach na pedały??
jak je zamontować?? jest to trudne?
czy moge gdzies kupic nowe takie?? bo stare usunelem bo byly cale zardzewiale!!
http://allegro.pl/item1098861155_org_tu ... skoda.html
co sadzicie o takich nakładkach na pedały??
jak je zamontować?? jest to trudne?
witaj
takich emblematow szukaj na allegroszu albo e-groszu:)
jezeli chodzi o nakłądki na pedały to z wymiana nie ma zadnych problemow-mam takie a golfo\ie i całkiem fak\jnie sie prezentuja.cena tez przystepna
pozdrawiam
[ Dodano: 11 Lip 2010 12:27 ]
teraz spojrzałem no przeciez to zdjecie co masz w poscie to z allegrosza własnie-dlaczego nie kupujesz tych emblematow?
takich emblematow szukaj na allegroszu albo e-groszu:)
jezeli chodzi o nakłądki na pedały to z wymiana nie ma zadnych problemow-mam takie a golfo\ie i całkiem fak\jnie sie prezentuja.cena tez przystepna
pozdrawiam
[ Dodano: 11 Lip 2010 12:27 ]
teraz spojrzałem no przeciez to zdjecie co masz w poscie to z allegrosza własnie-dlaczego nie kupujesz tych emblematow?
witam!
rzadko sie zdarzaja w ogole to pierwszy raz spotkalem sie na alle.. ze jest taki q
zapewne go kupie czekam na jakies lepsze zdjecie.
jesli chodzi o to ze zdemonotwalem i szpeci to fakt z tylu go nie zamontuje. chodzi mi o miejsce pod kierunkowskazem od strony kierowcy tam tez mialem znak q i jak go usunelem zostalo mi jaśniejsze miejsce a do lakiernika nie oddam :O a wkurza mnie taka pierdoła sami wiecie takie małe rzeczy najbardziej wkurzaja bo sa zbyt nieoplacalne zeby je robic. moglbym tez tam wkleic bo widzialem an allegro takie R-line... ale sam nie wiem
rzadko sie zdarzaja w ogole to pierwszy raz spotkalem sie na alle.. ze jest taki q
zapewne go kupie czekam na jakies lepsze zdjecie.
jesli chodzi o to ze zdemonotwalem i szpeci to fakt z tylu go nie zamontuje. chodzi mi o miejsce pod kierunkowskazem od strony kierowcy tam tez mialem znak q i jak go usunelem zostalo mi jaśniejsze miejsce a do lakiernika nie oddam :O a wkurza mnie taka pierdoła sami wiecie takie małe rzeczy najbardziej wkurzaja bo sa zbyt nieoplacalne zeby je robic. moglbym tez tam wkleic bo widzialem an allegro takie R-line... ale sam nie wiem
polak991,
Witam.
Mam ten sam problem z emblematami Q. Czy udało Ci się jakoś załatwić. Będę wdzięczny
za odpowiedź
Witam.
Mam ten sam problem z emblematami Q. Czy udało Ci się jakoś załatwić. Będę wdzięczny
za odpowiedź