Opinia o lampach?
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
do czarnego autka pasują hella black magic, czasem można używki wyrwać za minimalne pieniądze
No PAIN no GAIN.
taki tam zwyczajny biały mk4
viewtopic.php?f=89&t=491802&p=5900584#p5900584" onclick="window.open(this.href);return false;
sprzedam: felgi 18",opony Matador 225/40/r18,lampy tył highline(dymione) w dobrej cenie.
taki tam zwyczajny biały mk4
viewtopic.php?f=89&t=491802&p=5900584#p5900584" onclick="window.open(this.href);return false;
sprzedam: felgi 18",opony Matador 225/40/r18,lampy tył highline(dymione) w dobrej cenie.
mi się podoba ps. możesz napisać jak to zrobiłes i czym?PrZeMo0o pisze:Ja tez przyciemnialem folia, efekt ? Hmm ocencie sami..
Ostatnio zmieniony ndz cze 27, 2010 15:50 przez Pytka, łącznie zmieniany 1 raz.
A ja się dziś pobawiłem śprejem ...
Było tak:
Uploaded with ImageShack.us
A wyszło tak:
Ogólnie myślę nad zmianą lamp na te z białym kierunkiem,ale poglądowo tak jak jest teraz też mi siępodoba. Może się kidyś zobaczy jak z tamtymi by się prezentował ?!
Było tak:
Uploaded with ImageShack.us
A wyszło tak:
Ogólnie myślę nad zmianą lamp na te z białym kierunkiem,ale poglądowo tak jak jest teraz też mi siępodoba. Może się kidyś zobaczy jak z tamtymi by się prezentował ?!
Ostatnio zmieniony pn cze 28, 2010 21:53 przez KoJ@K, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- VW Klub Białystok
- Kontakt:
osobiście uważam że jak stać na US to faktycznie, ja swoje kupiłem za 300zł a pogoniłem za 800zł i to jest dobry deal. A teraz mam oklejone folia tak jak koledzy wyżej i jeden z naszych przyjaciół dopiero po tygodniu sie zajarzył że to nie są US OEM, i jakie bylo zdziwienie kiedy zobaczyl ze to folia jak za 300 to warto dac za US ale ponad 3 paczki to i za Black magic nie warto, trzeba szukać okazji wtedy można naprawde fajnie zrobić golfa nie tracąc za dużo szmalcu.
Marcinek, a wyciągałeś lampy do oklejania folią ? Czy robiłeś na aucie ? No najlepiej tak szukac okazji,tylko czasami,albo coś się chcę miec już,albo się szuka i szuka okazji i wydaje się,że się nic już nie trafi i kupuj się normalnie,drożej. A wtdy już po zakupie naaaagle się trafia mnóóóstwo okazji. tak jest.