dokładka do zderzaka
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
dokładka do zderzaka
Witam. mam takie pytanie dotyczące tych spoilerów co są pod zderzakiem z przodu. a mianowicie czy ta szersza dokładka z GTI pasuje do normalnego golfa. Według mnie to nie powinno mieć znaczenia ale w sklepie sie mnie baba pytała bo nie wiedziała. także jak ktoś wie to prosze o odpowiedź.
- pegasus_sis
- Ma gadane
tak jak pisze k0nr4d, miałem (mam) hokej tego producenta i jest naprawde dobry....wprawdzie jzu połamałem, ale to w zaspach i w dodatku cofajac...w zasdzie to wszystkei hokeje połamałem na wstecznym...
tak czy siak jezdzilem na nim cały sezon, codziennie zjezdzajc do garazu konkretnie nim tarłem o asfalt i jest naprawde ok...chyba najlepszy zamiennik z jakim do tej pory sie zetknalem...zresstza jzu nabylem nowy na obecny sezon:) Retow pasuje idealnie, zatrzaskuej sie niczym oryginał.
Omijac szerokim łukiem Jomy i inne wynalazki...kiedys mialem musialem na wkrety go łapac bo odpadał po bokach a na srodkowym łaczeniu szpara na 2 cm.
no oczywiste,ze najlepiej poszukac uzywanego oryginału....chyab,ze chcesz nowy, ale koszt okolo 500zł :>
pozdrawiam
tak czy siak jezdzilem na nim cały sezon, codziennie zjezdzajc do garazu konkretnie nim tarłem o asfalt i jest naprawde ok...chyba najlepszy zamiennik z jakim do tej pory sie zetknalem...zresstza jzu nabylem nowy na obecny sezon:) Retow pasuje idealnie, zatrzaskuej sie niczym oryginał.
Omijac szerokim łukiem Jomy i inne wynalazki...kiedys mialem musialem na wkrety go łapac bo odpadał po bokach a na srodkowym łaczeniu szpara na 2 cm.
no oczywiste,ze najlepiej poszukac uzywanego oryginału....chyab,ze chcesz nowy, ale koszt okolo 500zł :>
pozdrawiam
https://www.facebook.com/BadPhotographer?ref=hl" onclick="window.open(this.href);return false;
kazda dokladka mk3 pasuje do kazdego zderzaka mk3 nieistotne czy gti czy nie gti... nie pasuje natomiast do ventosigmatbg pisze:czy ta szersza dokładka z GTI pasuje do normalnego golfa.
bylo tym jak jzu kolega wspomnial...
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !