Chromowane nakładki na grill
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Chromowane nakładki na grill
Witam, od razu mowie, że nie jestem fanem dodawanie elementów chromowanych do samochodu, typu dekielek paliwa, rygielki, klamki itp
Jednak myślę, ze chromowane paski na grill w granatowym metaliku w Golfie, będą się ładnie prezentować, a zarazem rozświetli przód Golfika : )
W związku z tym mam kilka pytań, bawił się ktoś dokładający listewki, jakieś porady, przemyślenia?
Zastanawiam się czy brać np tanie nakładki za 25zl CLICK Czy kupić droższe CLICK
Co o tym sądzicie? Warto przepłacać za kawałek plastiku? Nie odpadnie to po pierwszym myciu ? :p
Jednak myślę, ze chromowane paski na grill w granatowym metaliku w Golfie, będą się ładnie prezentować, a zarazem rozświetli przód Golfika : )
W związku z tym mam kilka pytań, bawił się ktoś dokładający listewki, jakieś porady, przemyślenia?
Zastanawiam się czy brać np tanie nakładki za 25zl CLICK Czy kupić droższe CLICK
Co o tym sądzicie? Warto przepłacać za kawałek plastiku? Nie odpadnie to po pierwszym myciu ? :p
Ostatnio zmieniony pn mar 01, 2010 17:55 przez Roxior, łącznie zmieniany 3 razy.
-
- Użytkownik
- Kontakt:
- Maximus-83
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Tomek77-89 pisze:Mi osobiście się takie coś nie podoba
Jeśli chcesz mieć to dobrze zrobione polecam ci te ze stali. Zwykłe z plastiku po 1 zimie stracą efekt
Maximus-83 pisze:Lepiej dołożyć do metalowego zestawu. Plastik po jakimś czasie zacznie się rozwarstwiać.
e tam, ja miałem te tanie plastikowe chyba ze 2 zimy i do tej pory się dobrze trzymają i się świecą :green_fuck: ,
Roxior,
wierz mi że nie ma co tego zakładać, po jakimś czasie na pewno Ci się to znudzi, na początku też mi się to podobało, ale w tym roku to wywaliłem,
jeżeli już chcesz to zakładać, to w komplecie jest taśma 3m, trzyma bardzo mocno, jak raz przykleisz to już będzie i będzie, myjką ciśnieniową myję często i nawet tego nie rusza, a jak pisałem świeci się do dziś,
jedynie co wcześniej wiadomo umyj grill i odtłuść np benzyną ekstrakcyjną ,
149 zł w życiu bym za takie paski nie dał
- Włodary88
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
najlepiej kup w motoryzacyjnym zwykłe taśmy chromowane sprzedają je na metry i są dostępne w różnych szerokościach wyjdzie cię jakieś 12 zł a efekt identyczny jak te z aukcji sam tak robiłem jak mi koleś w audi grill połamał :PP elegancko się wszystko trzymało ale powiem ci szczerze że najlepiej grill i znaczek wygląda w czarnym macie a te paski zalatywały mi agro
Jesteś z Płocka lub okolic koniecznie zajrzyj!!
Sprzedam : SCHOWEK (BOX) CD FISCHER VW GOLF 4 BORA PASSAT B5
jak chrom to tylko prawdziwy w starych samochodach oki lub fabryczny a nie jakies pseudo podobne nakładki w nowych samochodach co w nich jest wiecej plastiku niz blachy to juz zalatuje wsią a taśma chromowana to juz druciarstwo . golf sam w sobie juz jest ładny nie potrzebne mu takie zabiegi pseudo upiekszajace lepiej bys ta kase na co innego przeznaczyl
[url=http://www.ratlook.pl][img]http://images31.fotosik.pl/364/d5ade2bfa65858dd.gif[/img][/url]
- Włodary88
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
jeśli był w dobrym stanie i ori to nie tylko klej będziesz musiał usuwać benzyną albo spirytusem
Jesteś z Płocka lub okolic koniecznie zajrzyj!!
Sprzedam : SCHOWEK (BOX) CD FISCHER VW GOLF 4 BORA PASSAT B5