wiewioreqezg pisze:Najpierw zrobię daszek. Kupie R32 . A jak mówicie lepiej kupić w ASO czy np w sklepie czy allegro?? żeby jakiegoś badziewia nie kupić które odleci czy cuś innego się z nim stanie :/ doardzcie..?:)
A co do szyb to zostaje zaciemnienie troche tylko trzech z tyłu bo czytałem kodeks to pisze że przednie szyby muszą przepuszczać 75 % ale MOGĄ BYĆ PRZYCIEMNIANE TYLKO FABRYCZNIE , więc nic mi nie da że przyciemnią mi w zakładzie to nawet troche jak i tak jakiś nad gorliwiec się przyczepi. Zostaje mi tylko ( żeby nie kończyć historii zrywaniem folii) lekko pzyciemnić tylko trzy tylne szyby :/
Na allegro kupiłem za 90zł + przesyłka, za lakierowanie dałem 120zł, to tylko daszek, część statyczna, nie ma co się bawić moim zdaniem w ori w ASO, bo zapłacisz za niego 3x tyle. Ważne żeby znaleźć identyczny wzór jak ori, a o to nie trudno, bo mamy sprawdzonego sprzedawce. Jak podkleisz klejem do szyb to nic Ci nie odleci.
Co do przyciemniania szyb to przedniej nie ma co ruszać... jeśli chodzi o boczne przednie/tylne i szybę tylną to dałbym wszystkie przyciemnione w takim samym stopniu więc na tyle na ile jest dopuszczalne przyciemnienie szyb bocznych przednich.
Ostatnio zmieniony śr mar 03, 2010 10:12 przez
mikew_86, łącznie zmieniany 2 razy.