Witam !
Od początku gdy kupiłem samochód zauważyłem złe spasowanie elementu deski rozdzielczej która znajduję się pod kierownicą ( symetrycznie do takiego samego elementu ktory jest schowkiem dolnym u pasażera) Element ten niestety szpeci całe wnętrze. Próbowałem go odkręcić ale po odkręceniu wkrętów dalej tam 'siedzi' nie wiem czy jest na jakiś dodatkowych mocowaniach czy jakiś zaczepach ale nie mogę go do końca zdjąć a nie chcę wyrywać tego elementu siłą.
Deska rozdzielcza, domontarz pomoc !
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
jesli chodzi CI o wersje z poduszka to schowek jest na 4 wkretach. 3 u gory i jeden z prawej strony na dole (jak otworzysz drzwi to zobaczysz)
od strony kierowcy to musisz taki plastik sciagnac co jest pod kierownica (taki maly pasek) jest na zatrzaskach i tam CI sie pojawia srubki. Jest tez jedna z lewej strony tak jak w przypadku schowka.
od strony kierowcy to musisz taki plastik sciagnac co jest pod kierownica (taki maly pasek) jest na zatrzaskach i tam CI sie pojawia srubki. Jest tez jedna z lewej strony tak jak w przypadku schowka.
tak było...