[mk4] Dokładka przód od V6?
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
[mk4] Dokładka przód od V6?
Gdzie i za jaką kwotę można dostać dokładkę przednią od V6 do mkIV [w grę wchodzi również używka ] ?
To jest nr seryjny 1J0 805 903 FB41 dokładki V6 ?
To jest nr seryjny 1J0 805 903 FB41 dokładki V6 ?
Moje MK IV
viewtopic.php?t=281804" onclick="window.open(this.href);return false;
-1- Połączyła nas Pasja-upiększania naszego codziennego środka poruszania ...
-2- Proste są dla szybkich samochodów - Zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae ...
-2- Proste są dla szybkich samochodów - Zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae ...
- Tomek gd
- Forum Master
- Auto: passat b6
- Kontakt:
trzeba miec BARDZO duzo szczescia zeby trafic uzywke.kenzy17 pisze:grę wchodzi również używka
Nowa w salonie 252.83zl
http://sklep.gajos.com.pl/sklep/
cena czesci o numerze ktory podales
w GETem bedzie taniej
- Maximus-83
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- Maximus-83
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
A nowa 195,82złszczep pisze:używka w granicach 180zł ale jak masz szczęście to i za 120zl można wyrwać
kenzy17 zaloguj się na www.getem.pl albo zgłoś się do użytkownika GETem ( http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=257194 ) i będziesz miał nówkę za podaną przeze mnie cenę.
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
Nowa troszkę grosza trzeba zabulić ,doliczyć kolor do tego trochę się nazbiera $ ale jak to się mówi dla chcącego nic trudnego,będę polował na używkę może się uda bo oryginalna dokładka była pęknięta i trzymała się na taśmie zaciskowej ,po dłuższym czasie dokładka prawie się rozpołowiła ,,spawałem nawet nie widać za bardzo tego ale się trochę skurczyła i nie mogę jej idealnie dopasować z 1 strony odstaje Po 1 łatwo ja zgubić ;/ po 2 nie zbyt to estetycznie wygląda ;// Więc $$ jest to będę polował.
w GETem szuka się po nr seryjnych niedawno się tam zarejestrowałem więc jeszcze nie jestem obcykany
Pomalowanie w kolor w jakim przydziale $$ się mieści ?
w GETem szuka się po nr seryjnych niedawno się tam zarejestrowałem więc jeszcze nie jestem obcykany
Pomalowanie w kolor w jakim przydziale $$ się mieści ?
Ostatnio zmieniony ndz mar 07, 2010 00:16 przez kenzy17, łącznie zmieniany 2 razy.
Moje MK IV
Tak, z tym, że jak wejdziesz w cennik i wbijesz numer to musi on być podany bez spacji, tj. w takiej postaci: 1J0805903Fkenzy17 pisze:w GETem szuka się po nr seryjnych niedawno się tam zarejestrowałem więc jeszcze nie jestem obcykany
B41 nie musisz podawać bo to akurat z reguły jest informacja uzupełniająca, tj. symbol koloru / rodzaju materiału itp.
Kolor autka masz zdaje się, że taki jak ja.kenzy17 pisze:Pomalowanie w kolor w jakim przydziale $$ się mieści ?
Ja u siebie nie malowałem w kolor i w zasadzie nie widać zbytnio różnicy.
A koszt lakierowania może być różny.
Jeśli dobierzesz lakier i sam będziesz lakierował to wyjdzie Ci gdzieś ok. 60zł (podkład i właściwy kolor).
A jeśli oddasz do lakiernika to też zależy jaka część Polski itp. U jednego będzie to 150zł, u innego 300zł.
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
Jest To możliwe że może nie być na stanie dokładki ?? przez wyszukiwarkę nic nie wyszukało,ręcznie szukałem i niestety nie ma tego nrTak, z tym, że jak wejdziesz w cennik i wbijesz numer to musi on być podany bez spacji, tj. w takiej postaci: 1J0805903F
B41 nie musisz podawać bo to akurat z reguły jest informacja uzupełniająca, tj. symbol koloru / rodzaju materiału itp.
Jeśli chodzi o kolor goferka to chyba identyczny granatnik ;]Kamel pisze:Kolor autka masz zdaje się, że taki jak ja.
Ja u siebie nie malowałem w kolor i w zasadzie nie widać zbytnio różnicy.
A koszt lakierowania może być różny.
Jeśli dobierzesz lakier i sam będziesz lakierował to wyjdzie Ci gdzieś ok. 60zł (podkład i właściwy kolor).
A jeśli oddasz do lakiernika to też zależy jaka część Polski itp. U jednego będzie to 150zł, u innego 300zł.
Niestety ja nie mam żadnych umiejętności w malowaniu [ będę buszował po znajomych ] może się trafi przystępna cenka do lakierowania
Racja od regionu cena też zależy
Pozostaje mi opcja ,,kto pyta nie błądzi,,
Ostatnio zmieniony ndz mar 07, 2010 00:43 przez kenzy17, łącznie zmieniany 2 razy.
Moje MK IV
- Grzegorz_r
- Mały gagatek
- Kontakt:
w getem dokładka kosztuje 195zł brutto + przesyłka
kolor oczywiscie B41 czerń satynowana czyli standard
kolor oczywiscie B41 czerń satynowana czyli standard
Ostatnio zmieniony wt mar 09, 2010 21:03 przez Grzegorz_r, łącznie zmieniany 1 raz.
[url=http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6099193]Moje aukcje Allegro![/url]
- Maximus-83
- Gadatliwa bestia
- Kontakt: